Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Shisha pen

Shisha pennen in wel 40 smaakjes! Goedkoopste van Nederland en slechts € 2,50 verzendkosten!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Shisha pen

Shisha pen kopen, de ultieme rooksensatie!

Je hebt er vast wel eens van gehoord, de shishapen! Het is een beetje een omstreden product geworden waarbij hoogleraren en onderzoekers het met elkaar niet eens kunnen worden of het roken van een shishapen nou wel of niet slecht voor je gezondheid is. Een groot aantal onderzoeken wijzen uit dat het het roken van een eshisha niet schadelijk voor je is. Waar zij dit op baseren? Bij een sigaret is er sprake van verbranding. Dit is slecht voor je gezondheid. Echter bij een shisha pen is er geen sprake van verbranding, maar van verdamping. Er wordt hier een aromatische vloeistof verdampt dat bij inhaleren geen schade toebrengt. Daarnaast bevatten shisha pennen geen nicotine, teer, tabak en koolmonoxide.

Tegenstanders van het kopen van de shisha-pen beweren dat de pennen de stoffen propyleenglycol en glycerol bevatten. De eerste stof wordt veel gebruikt om mist en nep rook te creëren, je ziet dit vaak in clubs, cafe's en bars. Glycerol is een stof dat je vaak aantreft in schoonmaakmiddelen en zeepjes. Inhaleer je aroma via de shishapen, dan kan dit irriaties aan je longen en luchtwegen geven.

Wie er gelijk heeft? Dat is op dit moment nog steeds niet duidelijk! Niemand kan met aantoonbare onderzoeken bewijzen dat het gebruik van een shishapen nou wél of niet schadelijk voor je gezondheid is. Tot het tegendeel bewezen is, genieten we dus nog (even) heerlijk van deze handige weggooi sigaret die je op elk moment van de dag kunt gebruiken. In onze webshop kun je een shisha pen kopen met onder andere cocosnoot smaak, Red bull, Marlboro, meloen, whisky en aardbeien smaak. Onze shisha pennen zijn goed voor maar liefst 500 tot 600 inhalaties. Bovendien zijn ze voortaan extra goedkoop geprijsd!

Verwar deze e-hookah niet met de elektrische sigaret. Het verschil tussen een shisha pen en een e-sigaret is dat elektrische sigaretten zijn bedoeld om rokers snel van nicotine te voorzien zonder dat zij worden blootgesteld aan ongezonde chemicaliën. Deze schadelijke stoffen zitten normaal gesproken wel in een gewoon pakje sigaretten. E-sigaretten worden vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met roken. Je kunt namelijk zelf de sterkte van de nicotine afstoot bepalen. Bij de shisha pen, ook wel waterpijp pen genoemd, komt er geen nicotine vrij. Deze pen is dus ook niet verslavend. De shisha pen kopen doe je nu voordelig bij jouw favoriete online shop Shishahut!

De verzendkosten voor de shisha pennen bedragen € 3,50 en worden verzonden via brievenbuspost, binnen Nederland.

x