Neem ook een kijkje in onze andere webshops

MOB Hookah waterpijp

Verzendkosten € 3,95. Vandaag besteld = morgen in huis! Bestel hier de AK-47, de M-16 of de Tommy Gun...

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

MOB Hookah waterpijp

MOB Hookah waterpijp
Smoke'em UP...

MOB Hookah is een bekend merk onder de fervente waterpijp rokers. De collectie van MOB waterpijpen bestaan uit originele producten compleet met patent rechten. Eén van de meest sensationele shisha's van MOB is de AK-47 waterpijp. Deze shisha is vernoemd naar het meest verkochte wapen in de wereld: de AK47. De AK-47 is een Russisch machinegeweer van Kalasjnikov uit het jaar 1947. Deze speciale MOB Maffia versie is voortaan bij ons verkrijgbaar in vijf verschillende versies. MOB Hookah produceert haar producten in de USA. De MOB waterpijp rookt als één van de beste, probeer 't zelf en bestel nu een AK47 pistol hookah of een M-16 hookah voordelig online bij Shishahut.nl.

Nieuw in onze collectie zijn de MOB pistols, waterpijpen in de vorm van een pistool of revolver. Dit model is iets kleiner dan de AK-47 en de M-16, Maar rookt buitengewoon goed en is net als zijn grotere broer, gevaarlijk lekker. Met een hoogte van 50 centimeter heeft dit model een killing uitstraling en zou je hem zelfs als niet-roker wel in je bezit willen hebben. Niet alleen de jeugd, maar ook bekende artiesten en popsterren hebben de gangsta waterpijp ontdekt. Regelmatig zie je op Facebook, Twitter en Instagram foto's opduiken van bekende rappers die met een MOB waterpijp poseren.

Wil jij net als bekende vip's en celebrities in het bezit van een MOB hookah komen, bestel dan hier je favoriete MOB shisha online! En vergelijk geen appels met peren! Op onze site worden de originele waterpijpen van MOB aangeboden en niet de namaak modellen die weliswaar tegen een lagere prijs op internet worden verkocht, maar die de kwaliteit van de echte MOB's bij lange na niet kan evenaren.

Alle Mob Ak-47 waterpijpen worden voor slechts € 4,50 verzonden! Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis!

x