Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Waterpijp slangen

Koop hier voordelig je waterpijpslang! Al vanaf € 3,95! Ook keuze uit luxe slangen van Khalil Mamoon en MOB.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Een waterpijpslang kopen?


Heb je nog een goede waterpijp maar is je waterpijpslang aan vervanging toe? Bestel dan hier voordelig een nieuwe waterpijpslang! Wij hebben waterpijp slangen in diverse lengte maten. En uiteraard zijn de duurdere waterpijpslangen van Aladin en Khalil Mamoon niet alleen mooier, maar zijn ze ook van een betere kwaliteit dan de goedkopere modellen.

Wasbaar of niet wasbaar?
Vrijwel alle waterpijpslangen zijn niet geschikt om met water te reinigen. Veel slangen zijn namelijk gemaakt van een combinatie van karton, leer, metaal en lijm. Ga je je slang met water schoonmaken dan lost de lijm op, vergaat het karton en laten stukjes leer los. Bovendien gaat het metaal in de slang roesten waardoor het roken veel minder lekker wordt. Aangeraden wordt om met een niet wasbare waterpijpslang slechts één tabak smaak te kiezen. Wil je meerdere smaken waterpijptabak roken? Neem dan voor elk smaakje een andere waterpijpslang. Of ga voor een wasbare slang van plastic.

Wat rookt lekkerder?
Of een wasbare waterpijpslang lekkerder rookt dan een niet wasbaar model is een persoonlijke kwestie. Feit is wel dat bij een niet wasbaar exemplaar de smaak van het tabak goed in de slang trekt. De slangen zijn rekbaar en soepel in gebruik. Bovendien zijn de 'niet wasbare modellen' beduidend mooier dan de wasbare varianten. Neem bijvoorbeeld de Khalil Mamoon waterpijpslang, deze is helemaal met de hand vervaardigd en voorzien van prachtige details. De meeste mensen kiezen dan ook altijd nog voor een niet wasbaar exemplaar!

Behalve waterpijpslangen bieden we nog meer accessoires en onderdelen aan voor je shisha. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe vaas nodig of zoek je een nieuwe tabakskop? Je vindt het allemaal bij Shishahut.nl!

Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis!

x