Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Waterpijp onderdelen

Bestel je waterpijp onderdelen op een werkdag vóór 16:00 uur en je bestelling wordt in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

45 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

45 artikel(en)

Waterpijp onderdelen

Ben je op zoek naar een nieuw onderdeel voor je waterpijp? Dan ben je bij Shishahut op het juiste adres. We bieden een ruim assortiment met waterpijp onderdelen aan zoals waterpijp vazen, waterpijp slangen, waterpijp tabakskoppen en nog veel meer.

Bij het regelmatig roken van een shisha dien je natuurlijk af en toe iets te vervangen. Een shisha is natuurlijk een breekbaar artikel met een glazen vaas die kapot kan gaan wanneer je deze laat vallen. Gelukkig hoef je in zo'n geval niet altijd direct een geheel nieuwe waterpijp te kopen. We bieden regelmatig losse waterpijp vazen aan die je voor een lage prijs kunt bestellen. Is jouw tabakskop kapot? Ook deze hebben wij vrijwel altijd los in ons assortiment in verschillende groottes en in verschillende kleuren. De afmetingen van het onderdeel wordt altijd aangegeven bij het artikel en zo kun je dus altijd opmeten of het artikel op jouw shisha past.

Niet alleen de waterpijp kan toe zijn aan een nieuw onderdeel, ook wanneer je zelf je shisha een andere uitstraling wilt geven kun je nieuwe onderdelen aanschaffen. Wil jij bijvoorbeeld een roze tabakskop op jouw waterpijp? Dat kan! We bieden de tabakskoppen in veel verschillende kleuren aan! Of wil jij verschillende kleuren waterpijpslangen? Ook dat kan! Je kunt de waterpijp helemaal zo in elkaar zetten als jij wilt! Als de betreffende onderdelen maar op je waterpijp passen!

Voor waterpijpaccessoires kun je ook bij Shishahut terecht. We bieden alle accessoires aan die je nodig hebt voor het optimaal roken van je waterpijp. Een kolentang, een asvanger, een schoonmaakborstel, mondstukjes, kolenbranders, schoonmaakmiddel en nog veel meer accessoires voor je shishsa vind je in de categorie waterpijp accessoires.

Bestel je een waterpijp onderdeel op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt deze in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!

x