Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Khalil Mamoon is natuurlijk hét merk als je het hebt over shisha's. In dit blog geef ik je drie redenen waarom je voor een KM waterpijp zou moeten kiezen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Ben je benieuwd wat de meest populaire artikelen in 2017 waren? In dit blog vertellen we je welke waterpijpen, waterpijptabak en waterpijpaccessoires het meest populair waren!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

Shisha korting

14 dec. 2017 10:18:51

Wil je graag een shisha kopen maar ben je op zoek naar korting? Lees dan even verder in dit blog, want hier wordt uitgelegd hoe je je shisha koopt met extra korting.

Lees meer
1 Comments | Geplaatst door Annelies

Shisha als cadeau

11 dec. 2017 13:53:00

Een écht origineel cadeau voor de Kerstdagen? Een shisha! Lees in dit blog de 4 populairste cadeautips!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Nieuw: shisha starterspakket!

18 okt. 2017 16:25:09

We hebben een nieuw artikel in ons assortiment! Het zijn shisha starterspakketten, perfect voor de beginnende shisha roker of voor iemand die het gewoon eens wil proberen en niet weet wat hij of zij daar allemaal voor nodig heeft. Het shisha pakket bevat namelijk alles wat je nodig hebt voor een rooksessie. Het enige wat je nog nodig hebt is water voor in de waterpijpvaas en een aansteker om je kooltje aan te kunnen steken. In dit blog vertel ik je de exacte inhoud van het shisha starterspakket en leg ik je uit hoe je de waterpijp in elkaar zet en klaar maakt voor gebruik.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Sinds ik bij Shishahut werk is mijn liefde voor waterpijpen alleen maar gegroeid. Voorheen was ik alleen maar geïnteresseerd in het roken zelf, regelmatig was ik aan het experimenteren hoe je de dikste rookwolken kon maken. Tegenwoordig kijk ik naar de waterpijp als geheel. Naar zijn uitstraling, naar de kwaliteit, naar de manier hoe hij is gemaakt. Wat ik persoonlijk heel mooi vind zijn de handgemaakte waterpijpen van Khalil Mamoon...

Lees meer
Comments | Geplaatst door William

Nieuwe Amy Deluxe waterpijpen!

15 aug. 2017 15:35:04

We hebben een nieuw model in ons assortiment! De little princess van het merk Amy Deluxe! Lees er alles over in dit blog...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Het is officieel zomer! En dat is te merken want we hebben te maken met tropische temperaturen de afgelopen weken. met het warme weer is het heerlijk om te genieten van een heerlijke shisha. Ben je op zoek naar een shisha maar weet je niet zo goed welke je moet kiezen? In dit blog vertellen we je over de shisha's in de verschillende prijscategorieën van ons assortiment.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Wist jij al dat je maar liefst €25,- shoptegoed kunt winnen door een review bij een van onze artikelen te schrijven? Lees er meer over in dit blog.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Shisha party in tropische sferen!

1 mrt. 2017 09:32:47

Wat heb je nodig voor het organiseren van een shisha party? In dit blog lees je alles wat je moet weten wanneer je een shishaparty gaat organiseren.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

x