Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Waterpijp als kerstcadeau

3 dec. 2018 13:40:27


Het is december! De dagen worden korter en donkerder en de temperatuur daalt, de winter staat voor de deur en daarmee is ook de Kerst in het vooruitzicht. Nu de maand december is begonnen, halen velen de kerstboom al weer van zolder en beginnen met het versieren van de boom wat zorgt voor een gezellige en warme sfeer in huis. Bij een kerstboom horen natuurlijk cadeautjes! Een shisha is misschien niet het eerste waar je aan denkt als het gaat om kerstcadeautjes, maar het is wel een erg origineel cadeau en ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. In dit blog geef ik je een aantal leuke cadeautips die je op Shishahut kun bestellen.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

Gisteren las ik in de Telegraaf dat de Fiod afgelopen woensdag 19.000 kg waterpijp tabak in beslag heeft genomen.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Martin

Handige waterpijp tips

29 okt. 2018 13:45:28

Een waterpijp roken is niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Het is natuurlijk geen simpel sigaretje die je alleen maar even aan hoeft te steken om deze te kunnen roken. In dit blog geef ik je daarom een aantal handige tips die je kunnen helpen bij het roken van een waterpijp.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

Een waterpijp als woonaccessoire

27 sep. 2018 16:17:28

Het inrichten van een woning is een leuke bezigheid. Met name vrouwen vinden het erg leuk om hun stulpje stijlvol in te richten met allerlei mooie woonaccessoires. In dit blog ga ik het hebben over een bijzondere woonaccessoire; namelijk de waterpijp!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Mark

Shisha schoonmaken

17 sep. 2018 15:44:00

Het is belangrijk dat je je shisha na iedere rooksessie zorgvuldig schoonmaakt en goed onderhoudt. In dit blog leg ik je uit hoe je het beste je shisha kunt schoonmaken.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

We hebben een nieuw artikel aan ons assortiment toegevoegd... Maak kennis met ‘Shair filters’! Deze speciale filters zijn hét artikel als het gaat om gezonder roken. De filters hebben een aantal zeer interessante specificaties waarmee ze het roken minder schadelijk maken voor de gezondheid, zo houden ze bijvoorbeeld tot maar liefst 80% teer tegen! In dit blog vertel ik je alles over deze nieuwe filters.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

Rook jij je shisha het liefst thuis, of buiten de deur? In dit blog vertel ik je de beste plekken om je shisha te roken.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst door Annelies

Nieuw: kunststof shisha

15 jun. 2018 10:38:39

Kunststof shisha's zijn nieuw in ons assortiment. Je bestelt ze nu in verschillende kleuren in ons assortiment. In dit blog vertel ik je alles over de kunststof shisha

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

De gaafste shisha trucjes

26 apr. 2018 12:33:45

Wist je dat je met de rook van je shisha de leukste trucjes kunt doen? In dit blog leg ik drie populaire trucjes uit die je met je shisha kunt doen.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

Afgelopen weekend kwamen de temperaturen boven de 20 graden uit en ook deze week blijft het buiten een aangename temperatuur. Een heerlijk moment om te gaan picknicken, naar de zee te gaan of... om lekker een shisha te roken in je eigen achtertuin of op je balkon!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Annelies

x