Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Tabakskoppen

Van eenvoudige waterpijpkop tot elektrische e-head!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

31 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

31 artikel(en)

Op zoek naar losse onderdelen voor je waterpijp?

In onze Shisha hut vind je diverse onderdeeltjes voor je waterpijp! De tabakskop is een onmisbaar item voor de waterpijp. Helaas is dit artikel nogal breekbaar en sneuvelt er hier en daar nog wel eens eentje. Zonde natuurlijk om dan gelijk een hele nieuwe waterpijp aan te schaffen, als er ook losse tabakskopjes te koop zijn. In deze rubriek vind je alle tabakskoppen voor de waterpijp. Kijk naar het formaat, want kleine tabakskopjes passen niet op grote waterpijpen en andersom natuurlijk ook niet.

In onze collectie vind je niet alleen de standaard modellen, maar bijvoorbeeld ook de ongeglazuurde waterpijpkop, waterpijpkoppen van Khalil Mamoon en siliconen modellen die niet kapot kunnen vallen. Daarnaast verkopen we ook een waterpijpkom in de vorm van een appel. Dit is wel een hele leuke variant! Want buiten dat deze tabakskom er erg leuk uitziet, is deze kom buitengewoon functioneel! Het blijkt namelijk dat roken met de appel tabakskop als veel intenser wordt ervaren. Bovendien hoef je niet telkens het aluminiumfolie te vervangen. Want dit appeltje wordt geleverd met kolenzeefje.

Ken je de tabakskop granaat al?
Deze gave tabakskoppen hebben de vorm van een granaat en dat zorgt natuurlijk voor een erg stoere uitstraling. Een groot voordeel van de granaat tabakskop is dat de sappen van het tabak in deze tabakskom blijven en de smaak hierdoor langer aanhoudt tijdens het roken. Een ander voordeel van deze tabakskoppen is dat de omhulsel gemaakt is van silicone. Een groot voordeel daarvan is dat dat je het makkelijker/sneller kunt vastpakken. 

Wil je je waterpijp een andere look geven? Dat kan! Met een tabakskop in een andere kleur bijvoorbeeld. Je kunt een erg leuke uitstraling geven aan je waterpijp door verschillende kleuren met elkaar te combineren. Naast het combineren van kleuren kun je ook kiezen voor een andere vorm tabakskop. Denk bijvoorbeeld aan de skull tabakskop die in verschillende kleuren verkrijgbaar is! Hoe gaaf is dat… een waterpijp met een doodskop tabakskom. Ook de granaat tabakskom geeft je waterpijp een gehele stoere uitstraling.

x