Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Shiazo steam stones

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 81

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 81

Shiazo Steam Stones

 

Ben je op zoek naar steam stones? Dan ben je bij Shishahut aan het juiste adres! Hier vind je namelijk meer dan 60 verschillende steam stones in héél veel verschillende smaken en hoeveelheden.

Wat zijn steam stones?
Steam stones zijn een soort tabak wat je in een shisha (waterpijp) kunt roken. Je kunt in plaats van waterpijptabak deze steam stones roken. Het verschil met tabak is dat de steam stones minder schadelijk zijn voor de gezondheid. In de steamstones zit namelijk geen teer en nicotine. De steam stones zijn 100% natuurlijk. De smaak is op zijn minst net zo intens als bij het roken van waterpijptabak en ook creëer je net zo veel rook.

De dampsteentjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Ook populaire smaken zoals watermeloen, aardbei, banaan en appel vind je in ons assortiment, maar behalve dat hebben wij nog véél meer bijzonder lekkere smaken in ons assortiment zoals grapefruit, energy, bosbessen, ice tea, cappuccino, pina colada, mandarijn, kokosnoot, whisky en appeltaart. Wil je een keer een nieuwe smaak uitproberen? We hebben al hoeveelheden vanaf 15 gram, wat precies genoeg moet zijn voor één rooksessie. Met een verpakking van 15 gram kun je dus een bepaalde smaak uitproberen. Bevalt de smaak je? Dan kun je een grotere verpakking van 100 of 250 gram bestellen.

De steam stones zijn steentjes in een vloeistof, dit is een erg geurige vloeistof, de smaak van de shiazo steam stones kun je goed ruiken bij het openen van de verpakking. Je plaatst de steentjes in de tabakskop van je waterpijp en dekt het af met een aluminiumfolie. Hier prik je wat gaatjes in en je legt je brandende kooltje(s) er op (dit werkt dus precies hetzelfde als bij tabak). Je hijst een paar keer aan de waterpijpslang en je zult zien dat er al gauw een rookwolk ontstaat. Ook de smaak van de steam stones zal je al bij de eerste hijsen proeven. En ook voor de mensen om je heen zal de heerlijke geur niet ontgaan.

Bestel je op een werkdag vóór 16:00 uur steam stones op Shishahut.nl? Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!

x