Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Khalil Mamoon waterpijpslang

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Waterpijpslang van Khalil Mamoon kopen?

Khalil Mamoon is over het algemeen een van de meest bekende merken in waterpijpen. Dit merk biedt de mooiste modellen aan en ook kwalitatief zijn deze shisha’s erg goed. De vazen en schachten van deze hookahs zijn versiert met de mooiste illustraties. De waterpijpen komen rechtstreeks uit Egypte waar ze worden gemaakt.

De KM waterpijpen zijn van goede kwaliteit, ze zijn wat zwaarder dan andere waterpijpen, staan stabiel op tafel of op de vloer en ze zijn stevig. De waterpijpen hebben mooie slangen met vaak een lang handvat wat zorgt voor een mooie en luxe uitstraling.

Heb je een Khalil Mamoon waterpijp? Dan heb je een waterpijp van goede kwaliteit. Het is een waterpijp die jarenlang mee gaat. Is de slang van je waterpijp echter toch een keer aan vervanging toe? Of wil je gewoon graag een andere slang? In deze categorie vind je verschillende KM waterpijp slangen! We bieden ze in verschillende kleuren en designs aan.

Ook andere waterpijpaccessoires voor een Khalil Mamoon waterpijp hebben wij in ons assortiment zoals bijvoorbeeld een tabakskop, een asschaal, schoonmaakborstels en een waterpijp vaas beschermer. En dat hebben we niet alleen voor Khalil Mamoon, dat hebben we ook voor andere waterpijpen uit ons assortiment.

Een KM waterpijp slang bestel je al voor slechts € 12,50 in onze webshop. Een KM slang is in de meeste gevallen zo’n 160 cm lang. Naast deze waterpijp onderdelen hebben we ook verschillende smaken tabak in ons assortiment. We bieden steam stones aan in maar liefst 50 verschillende smaken en hoeveelheden. De steamstones kun je zowel in een Khalil Mamoon waterpijp als een andere waterpijp gebruiken, je vult je tabakskop met deze steentjes en dekt hem af zoals je dat ook met waterpijptabak doet. Je prikt er wat gaatjes in, legt er een brandend kooltje op en kunt beginnen met roken!

x