Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Waterpijptabak

Steam Stones, hét alternatief voor waterpijptabak! Geen nicotine en teer! Wél keus uit meer dan 30 smaakjes! Probeer het nu...

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 87

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 87

Waterpijptabak

Steam Stones, een goed alternatief voor waterpijptabak

Smaaktabak wordt gebruikt om waterpijp te roken. Het is verkrijgbaar in verschillende bekende merken waaronder Al Fakher, Nakhla, Shishapresso en Mazaya. Van al het genoemde rookwaar is het merk Al Fakher het meest populair. Niet alleen in Nederland, maar ook in landen als Egypte, Libanon, Turkije en Jordanië is Al Fakher een geliefd tabaksproduct. In veel Oosterse landen betaal je slechts een fractie van de prijs die wij voor ons smaaktabak moeten vragen. Dat heeft alles te maken met invoersrechten en accijnzen, het zogenaamde tabaksaccijns. Om het roken zoveel mogelijk tegen te gaan heeft de overheid de accijnzen op waterpijp tabak, de laatste tijd, alleen maar verder laten stijgen. Want laten we eerlijk zijn; het roken van een sigaret of waterpijp is simpelweg ongezond.

Een goedkoper én veel gezonder alternatief voor het gebruik van waterpijp tabak zijn zogenaamde dampsteentjes. Dampstenen, ook wel steamstones genoemd, zijn kleine mineralen die gecombineerd zijn met een aroma. De rook die van de steentjes afkomt is in principe geen rook maar stoom. Er komt dus geen verbranding vrij, wat ten goede komt aan je gezondheid. Bovendien bevatten de stoomsteentjes geen nicotine en geen teer. Op onze site vind je nu het perfecte alternatief voor waterpijptabak!

Het alternatief voor smaaktabak zijn waterpijpsteentjes. En wees niet bang dat jouw favoriete smaakje er niet bij zit, er zijn namelijk wel 30 verschillende smaakjes. De shisha steentjes met aarbeiensmaak, meloen, 2apple, citroen en sex on the beach zijn duidelijk favoriet. Maar ook de kersen smaak, de banaan, de pina colada en de druivensmaak zijn erg populair. Heb je nog niet eerder Shiazo steamstones gerookt? Dan kun je een klein proef pakketje aanvragen, de zogenaamde Steamaze. Hierin zitten 15 gram smaak steentjes en dat is voldoende voor 1 rooksessie.

Bevalt het je goed? Dan kun je een groter potje waterpijptabak stenen kopen, de 100 gram. Of de potjes van 250 gram, deze zijn in verhouding goedkoper dan de kleinere verpakkingen. Voor een extra intense smaakbeleving kun je je bestelling eventueel aanvullen met de waterpijpkooltjes met smaakjes. Deze verkopen wij met kokos, twee appels, mint, sinaasappels en mango. Uiteraard kun je de smaakjes van de steam stones ook combineren met een kooltje in een andere smaak. Het is een kwestie van experimenteren en uitproberen. Net zo lang totdat jij de perfecte match voor jouw waterpijpsessies hebt gevonden!

Mocht het nog niet helemaal duidelijk voor je zijn. De Shiazo smaaksteentjes gaan net zoals het Al Fakher en Nakhla tabak bovenin het tabakskopje van je shisha. Daarover heen gaat een folie, hier moet je nog even wat gaatjes in prikken. En vervolgens leg je het waterpijpkooltje bovenop het aluminiumfolie. Roken als een boss, dat doe jij met deze dampstenen van Shiazo!

x