Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Mondstukjes waterpijp

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Mondstukje voor je waterpijp kopen?

Het is natuurlijk erg gezellig om met meerdere mensen samen een waterpijp te roken. Maar het is niet heel hygiënisch om met z’n allen hetzelfde mondstukje te gebruiken. Daarom kun je hier nu losse mondstukjes voor de waterpijp bestellen. Zodat iedereen z’n eigen mondstukje heeft. We hebben grotere en kleinere formaat mondstukjes binnen ons assortiment. Verder biedt Shishahut.nl keuze uit vrolijk gekleurde of simpele, doorzichtige waterpijp mondstukjes. Alle mondstukjes zitten verpakt in pakjes van tien stuks. Ideaal om te gebruiken tijdens lounges, feestjes en andere gezellige waterpijpsessies.

Past het mondstukje op jouw waterpijp? Dat is afhankelijk van de grootte van het mondstuk van je waterpijpslang. Bij alle mondstukjes uit ons assortiment geven we aan wat de doorsnede is van het mondstukje. Zo kun je zelf meten of het mondstuk op jouw waterpijpslang past.

Bestel zo’n hygiënisch mondstukje nu simpel en snel online! Heb je je bestelling voor 16:00 uur geplaatst? Dan ontvang je het pakketje morgen al in huis!

Bij Shishahut hebben we niet alleen mondstukjes als accessoire voor je waterpijp. We bieden nog véél meer accessoires aan en ook voor losse onderdelen van een shisha ben je bij ons op het juiste adres. Zoek je dus een nieuwe waterpijpslang? Of is jouw vaas kapot? Bekijk dan even de categorie met waterpijp onderdelen en bekijk of het artikel dat jij zoekt er bij zit!

Zoek je tabak voor je waterpijp? Ook dat bieden wij aan. We hebben de zogenaamde steam stones die je kunt roken met je waterpijp. De waterpijp steentjes zijn in veel smaken en in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Naast waterpijp tabak vind je ook waterpijp kooltjes in ons assortiment. Je vindt er de standaard waterpijp kooltjes maar ook waterpijp kooltjes met smaakjes voor een nog sterkere smaak tijdens het roken van je shisha.

x