Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Khalil Mamoon onderdelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Khalil Mamoon onderdelen

Ben jij op zoek naar losse onderdelen voor jouw Khalil Mamoon waterpijp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen volledige Khalil Mamoon waterpijpen maar wij verkopen ook losse onderdelen. Dit is erg handig als er een onderdeel van jouw waterpijp kwijt is of kapot is gegaan.

Zo hebben wij bijvoorbeeld losse schachten, slangen, vaasbeschermers, tabakskoppen, asvangers en ragers in deze categorie staan. Let bij de aanschaf van een los onderdeel altijd goed op of deze op jouw waterpijp past. De asvangers hebben bijvoorbeeld verschillende afmetingen en sommige ragers zijn geschikt om de schacht schoon te maken, terwijl andere juist weer bedoelt zijn om de vaas schoon te maken. Wat ook erg handig is om aan te schaffen is de vaasbeschermer, dit is een siliconen onderzetter die je onder je waterpijp kan bevestigen. De beschermer zorgt ervoor dat je waterpijp veel stabieler op de tafel of grond zal blijven staan. Hierdoor zal de waterpijp veel minder snel beschadigd raken.

Een van de belangrijkste onderdelen van een waterpijp is de schacht. Als dit onderdeel kapot of kwijt is, heb je helemaal niks meer aan de shisha. Wij verkopen de schacht gelukkig los voor een voordelige prijs. Zo kan je snel weer genieten van je waterpijp! Naast deze onderdelen verkopen wij ook andere benodigdheden zoals waterpijptabak, steamstones, waterpijpkooltjes, aluminium folie, gaatjesprikkers en mondstukjes. Kijk snel verder op onze webshop voor het gehele assortiment!

Khalil Mamoon is het meest bekende merk onder de waterpijpen. Deze shisha’s komen uit Egypte waar ze ook geproduceerd worden. De waterpijpen van Khalil zijn van de beste kwaliteit, ze worden stuk voor stuk traditioneel met de hand gemaakt. Behalve dat het roken met deze hookahs werkelijk een genot is, dienen ze ook nog eens als prachtige decoratie in je huis of tuin. De KM shisha’s hebben een zeer elegante uitstraling met prachtige illustraties en details. Alleen voor de uitstraling zou je al voor een KM waterpijp kiezen!

x