Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Gaatjesprikkers waterpijp

Een must-have voor waterpijp rokers: een gaatjesprikker! Bestel nu voordelig online bij Shishahut!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Gaatjes prikker voor je shisha kopen?

Ken je het probleem? Wil je lekker even een waterpijp gaan roken, kom je er tijdens de voorbereidingen achter dat je eerst weer op zoek moet naar cocktailprikkertjes of tandenstokertjes om gaatjes in het aluminiumfolie te prikken. Bestel simpel en snel een echte gaatjes prikker speciaal voor de waterpijp! Dit scherpe tooltje zorgt voor nette kleine gaatjes in jouw aluminium folie.

Hoe werkt het? Als het tabak van de waterpijp in de tabakskom zit, moet er altijd een aluminiumfolie overheen. Het is belangrijk dat het folie goed strak over de kom zit. Vervolgens kun je met de gaatjes prikker gaatjes in het folie prikken. Het is belangrijk dat er gaatjes in het folie zitten, maar zorg ervoor dat de gaatjes niet te groot worden. Want hoe groter de gaten zijn, hoe gemakkelijker het as tussen het tabak terechtkomt en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Bestel deze gaatjes prikker makkelijk online voor maar €2,95 euro! Vandaag voor 16:00 uur besteld? De volgende werkdag al in huis! De gaatjes prikkers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: rood, zwart, groen, blauw en geel.

Naast een gaatjes prikker hebben we nog veel meer waterpijp accessoires in ons assortiment. Heb jij bijvoorbeeld al een kolentang waar je veilig je kooltje mee kunt aansteken? En heb je een schoonmaakborstel waarmee je je waterpijp schacht na afloop van je waterpijp sessie kunt schoonmaken? Of wat dacht je van mondstukjes voor het hygiënisch roken van je waterpijp? Wanneer je met familie of vrienden samen een waterpijp rookt en je de waterpijpslang doorgeeft is het veel hygiënischer wanneer je allemaal je eigen mondstukje gebruikt.

Ben je op zoek naar losse waterpijp onderdelen? Ook dan ben je hier goed. In de speciale categorie met waterpijp onderdelen vind je verschillende onderdelen voor je waterpijp. Heb je een nieuwe tabakskop of waterpijp vaas nodig? Regelmatig voegen we nieuwe waterpijponderdelen toe aan ons assortiment dus de kans is groot dat je het waterpijp onderdeel vindt waar je naar op zoek bent!

x