Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Khalil Mamoon tabakskop

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Khalil Mamoon tabakskop


De waterpijpen van het merk Khalil Mamoon zijn natuurlijk onwijs bekend en dan ook enorm populair. Iedere waterpijp liefhebber wil al gauw een Khalil Mamoon waterpijp in zijn collectie. KM staat bekend om de shisha’s van goede kwaliteit. Het zijn prachtige waterpijpen en je kunt optimaal roken met deze hookahs. De waterpijpen hebben prachtige illustraties op de vaas en op de schacht en ze hebben een échte Arabische look. Een KM waterpijp wordt gemaakt in Egypte, hier worden ze allemaal met de hand gecreëerd. Dit zorgt er voor dat iedere KM shisha een bepaalde charme bij zich draagt en maakt deze waterpijp natuurlijk een echte eye-catcher.

Echte waterpijpliefhebbers zullen het merk Khalil Mamoon wel kennen. Het is voor ons het meest bekende merk in waterpijpen. Natuurlijk zijn er nog meer merken waar we prachtige waterpijpen van aanbieden die ook van zeer goede kwaliteit zijn, maar heb je een KM waterpijp, dan heb je dé waterpijp! Wij bieden in onze webshop niet alleen de waterpijpen aan van Khalil Mamoon, we bieden ook losse onderdelen aan. Onder andere tabakskoppen en waterpijpslangen vind je in ons assortiment. Wil je je KM shisha dus een andere look geven, is je tabakskop kapot of wil je een onderdeel vervangen? Bestel dan eenvoudig een KM onderdeel in onze webshop.

In deze categorie vind je de tabakskoppen van KM. De tabakskoppen van KM zijn uiteraard van erg goede kwaliteit. Ben je op zoek naar een ander onderdeel van KM? Bekijk dan onze andere categorieën, je vindt namelijk heel veel onderdelen en accessoires voor je KM waterpijp. Onder anderen, as schaaltjes, vaas beschermers, schoonmaakborstels, waterpijpslangen en schachten van een km waterpijp vind je in ons uitgebreide assortiment.

Bestel je een Khalil Mamoon artikel in onze webshop op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde werkdag verwerkt en verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd.

x