Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Khalil Mamoon waterpijp

100% originele waterpijpen van Khalil Mamoon! Nu goedkoop online! Vandaag besteld = morgen in huis! Verzendkosten € 3,95.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

37 artikel(en)

Khalil Mamoon waterpijp

Waterpijp van Khalil Mamoon kopen?


De Khalil Mamoon waterpijp staat bekend om haar traditionele uitstraling, haar lange levensduur en haar ongekende vakmanschap. Waterpijpen van Khalil Mamoon worden reeds jarenlang door ervaren ambachtsmannen in Egypte met de hand vervaardigd. De Khalil Mamoon hookah is er een uit duizenden. Het is een handgemaakte waterpijp die door haar hoge kwaliteit, haar luxueuze slangen en haar sensationele rooksessies veel in waterpijpcafés en shisha-lounges worden ingezet.

Khalil Mamoon, afgekort ook wel KM genoemd, startte haar productie in waterpijpen en bijbehorende accessoires in 1973. Het bedrijf werd gevestigd in de stad Cairo. Vanuit daar wordt vandaag de dag, nog steeds elke hookah handmatig bewerkt met de beste en meest duurzame materialen. En toegegeven, een waterpijp van Khalil Mamoon is niet goedkoop. Maar als je er eentje hebt aangeschaft zal je geen spijt krijgen. Veel waterpijp-rokers zullen dan ook beamen dat Khalil Mamoon een van de beste merken is!

KM staat vooral bekend om het ultiem rookgenot die zij de roker levert. Dit komt voort uit een perfecte afstemming en afwerking van de binnenschacht. De extra brede luchtpijp zorgt ervoor dat de rookontwikkeling optimaal is. Alle verbindingen van de waterpijp worden met de hand gelast waardoor elke shisha van Khalil Mamoon honderd procent luchtdicht is. Daarnaast zal deze waterpijp net als de schacht vrijwel nooit roesten. Elke Egyptische waterpijp van KM is herkenbaar door haar logo dat zich op de schacht bevind.

De mooie Khalil Mamoon shisha's zijn niet alleen zo goed vanwege de kwaliteit, ook het design is werkelijk prachtig! De waterpijp kun je dus niet alleen gebruiken om heerlijk mee te roken, het is ook nog eens een mooie decoratie voor in huis! Deze waterpijp mag gezien worden, je hoeft hem dan ook zeker niet in je kast te bewaren. Geef 'm een mooie plekje in je vensterbank of zet 'm op je kast en je hebt er ook plezier van wanneer je hem niet rookt!

Bestel deze te gekke waterpijp eenvoudig en super snel online! Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst, ontvang je het pakket de volgende werkdag al in huis!

x