Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Khalil Mamoon

De originele Khalil Mamoon waterpijp, handgemaakt in Egypte! Vandaag bestellen = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

Khalil Mamoon

Khalil Mamoon waterpijp kopen?

Khalil Mamoon waterpijpen zijn s'werelds meest bekende en meest favoriete waterpijpen. De Khalil Mamoon waterpijp is niet alleen in het Midden Oosten erg populair, ook in de USA, in Australië en Europa is dit één van de meest geliefde shisha's! Je zult je misschien afvragen waarom dan juist deze pijpen zo populair zijn. Maar daar zijn meerdere redenen voor. Ten eerste wordt Khalil Maamoon ontworpen en geproduceerd in een land waar men heel veel ervaring heeft met waterpijp-roken. De Egyptenaren weten precies hoe ze een waterpijp moeten maken die over een super air flow beschikt. Bovendien worden alle Khalil Mamoon waterpijpen nog traditioneel met de hand gemaakt. En dat heeft wel zo z'n charmes.

Khalil Mamoon waterpijpen gaan een leven lang mee!

Verwacht niet dat je een puntgaaf model ontvangt! Deze shisha's zijn namelijk niet machinaal gemaakt. Ze worden stuk voor stuk handgemaakt door professionele vakmensen. Die stalen en koperen platen met behulp van hand gereedschap ombuigen, vormen en tikken totdat het ontwerp perfect is. Door het authentieke handwerk is een perfecte, gladde afwerking niet aanwezig. Met andere woorden, bij producten van Khalil Mamoun is het is heel normaal om lasnaden, lichte slijtage en krasjes op de stang te vinden. Ook kun je oneffenheden rondom de slangpoort vinden. Dit komt door het buigen van het metaal of koper. Ook de vaas wordt handgemaakt en handgeschilderd. Kleine onregelmatigheden in het patroon van de waterpijpvaas zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Het heeft echt zijn charmes als je weet dat er zoveel aandacht aan het maken van deze waterpijp is geschonken. Khalil Mamoon gaat een leven lang mee! Je zult het misschien niet geloven, maar bij goed onderhoud en normaal gebruik, kan een Khalil Mamoon waterpijp wel een levenlang meegaan. Uiteraad zal de waterpijpslang en de rubbers zo nu en dan aan vervanging toe zijn. Maar de vaas en de schacht zijn kwalitatief zo goed, dat ze na jaren gebruik nog steeds in prima staat verkeren. Dit is dan ook de reden dat veel klanten, zowel particulieren als shisha café's altijd voor een KM waterpijp kiezen. De aanschafprijs mag dan misschien wat hoog zijn, uiteindelijk zul je zien dat je veel langer plezier van deze pijp zult hebben.  

De Egyptische shisha is een topper!

In onze collectie vind je echt enorm veel keus in Khalil Mamoon. Naast onze grote reeks shisha pijpen vind je ook nog exclusieve waterpijpslangen, waterpijpkopjes en siliconen onderzetters speciaal voor de KM vazen. Onze Khalil Mamoon collectie is 100% echt gegarandeerd! Wij importeren jaarlijks diverse containers waterpijpen en waterpijpaccessoires van Khalil Mamoon uit Egypte. Lees ook ons blog over ons bezoek bij Khalil Mamoon in Cairo! Voor alle modellen die wij in onze webshop aanbieden geldt Vandaag bestellen, morgen in huis! Vergeet ook niet om eventuele accessoires zoals kooltjes, mondstukjes, aluminiumfolie en Shiazo dampsteentjes mee te bestellen. Dan kun je bij ontvangst van je bestelling namelijk gelijk je nieuwe aankoop uitproberen!

x