Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Waterpijp reinigen

Reinigingsproducten voor je waterpijp bestel je natuurlijk voordelig bij Shishahut.nl...

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Wil je je waterpijp reinigen?


Een belangrijk onderdeel van het gebruik van een waterpijp, is het reinigen van de waterpijp. Dit moet eigenlijk na elke waterpijpsessie wel gebeuren. Anders wordt je waterpijp al snel vies en dat is natuurlijk erg onhygiënisch. Wij hebben verschillende handige schoonmaakborsteltjes in ons assortiment. Borsteltjes voor de bowl van de shisha, weer andere borsteltjes speciaal voor de vaas en wéér andere borsteltjes voor de schacht van de waterpijp. Verder hebben wij ook speciaal schoonmaakmiddel voor de waterpijp, de Hookah Clean waterpijp reiniger. Met al deze reinigingsartikelen weet je in ieder geval zeker dat jij je waterpijp goed schoongemaakt hebt!

Rook jij regelmatig met je waterpijp? Dan is het aan te raden om je waterpijp ook regelmatig schoon te maken. Het schoonmaken van je waterpijp zorgt voor de nodige hygiëne en dat is wel zo fris natuurlijk. Maak sowieso na iedere rooksessie je waterpijp even schoon. Was daarbij de waterpijp vaas met water en wat afwasmiddel. Maak de schacht schoon met water en een rager voor schacht. Met de rager zorg je er voor dat de pijp van binnen schoongemaakt wordt. Eventueel vuil wat in de schacht is achtergebleven wordt door middel van de rager schoongemaakt. De tabakskop dien je schoon te maken met water en afwasmiddel. De waterpijp slang schoonmaken is afhankelijk van welke slang. Een siliconen slang kan bijvoorbeeld met ruim water schoongemaakt worden. Bij een slang van een ander soort materiaal is het minder verstandig om veel water te gebruiken. Zorg er in ieder geval voor dat je de slang doorblaast, de mondstukken schoonmaakt met een doekje en wat schoonmaakmiddel en het handvat van de slang ook even afneemt. Zo zorg je er voor dat je hygiënisch waterpijp blijft roken en ook zal je shisha langer mee gaan wanneer je hem schoon houdt.

Bestel deze handige schoonmaakartikelen speciaal voor de shisha nu simpel en snel online! Heb je je bestelling vandaag voor 16:00 uur geplaatst? Dan ontvang je het pakketje de volgende werkdag al in huis.

x