Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kolenbrander waterpijp

In ons assortiment vind je de elektrische kolenbrander voor het verhitten van je waterpijp kolen op plekken mét stroomvoorzieningen.
En de gasbrander, geschikt voor het verwarmen van kooltjes op het strand, in het park óf op andere locaties zónder stroomvoorzieningen.Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Op zoek naar een kolenbrander?

Voor een kolenbrander ben je hier zeker aan het juiste adres! Met deze kolenbranders kun eenvoudig en snel de kooltjes van je waterpijp branden. Wij hebben maar liefst vier verschillende kleuren kolenbranders voor jou op voorraad. Onze gasbranders zijn dus niet alleen erg handig, ze zijn ook nog eens hartstikke hip!

Voor het roken van een waterpijp is het erg belangrijk dat de kooltjes goed branden, zonder kolenverhitter wordt dit wel erg moeilijk. Deze kolenverhitters zijn speciaal gemaakt voor waterpijp kooltjes. Je moet er alleen zelf nog wel een kleine gasfles op aansluiten. Deze gasfles zit niet bijgesloten, maar is wel binnen ons webshop verkrijgbaar! Onze gasbrandertjes zijn ook nog eens multifunctioneel! Behalve om kooltjes op te branden, kun je hem ook gewoon gebruiken als klein gasstel, erg handig!

De kolen brander met gasfles is ideaal als je je shisha niet thuis, maar ergens buiten op het strand, in het park, in het bos of bij een meertje wilt gaan roken. Stroom heb je niet nodig, enkel en alleen je waterpijp, je waterpijptabak, waterpijpkooltjes en je kolenbrandertje! Wil je je koolbrander voornamelijk binnenshuis gebruiken? Dan is een elektrische kolenbrander wellicht handiger voor je. Je stopt de stekker in het stopcontact en in een mum van tijd gloeien je kooltjes al. Bestel de gasbrandertjes of elektrische verhitters voordelig online bij Shishahut!

x