Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Grote waterpijp

Nu tot wel 50% korting op diverse grote waterpijpen! Vandaag je shisha bestellen, morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 70

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 70

Grote waterpijp

Grote waterpijp kopen?


In onze collectie vind je diverse grote waterpijpen! Mooie nostalgische shisha's uit Egypte, maar ook moderne waterpijpen uit Europa, Azië en het Midden Oosten. De grote shisha's zijn verkrijgbaar met 1, 2, 3 of vier slangen. De verschillende modellen en kleuren zorgen er voor dat iedereen wel een keus kan maken! Binnenkort ook een grote waterpijp? Bestel dan nu voordelig bij Shishahut! De grote hookah is bij veel mensen erg geliefd. Maar is roken met een grote waterpijp nou lekkerder dan het roken met een kleine waterpijp? Deze vraag kunnen we met zowel 'ja' als 'nee' beantwoorden. Over het algemeen denkt men dat een grotere shisha beter rookt dan een medium of kleiner formaat, vanwege de langere schacht. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor de rook om te koelen, voordat het zijn reis naar het water maakt, waar het verder wordt gefilterd en gekoeld. Wij hebben diverse onderzoeken en testjes uitgevoerd maar de verschillen blijken uiterst klein. Een merkbare factor is de grote van de vaas. Hoe groter de vaas van de waterpijp is, des te meer ruimte er is voor de rook. De rook wordt dikker en intenser. Echter vind je in ons assortiment ook veel medium waterpijpen met een grote vaas. Zij doen dus niet onder voor hun grotere vriend.

Hoe dikkere waterpijpslang, hoe dikker de rook!

Nog een punt die er aan zal bijdragen aan een betere rooksensatie is de grote en de dikte van de slang. Hoe dikker de waterpijpslang, hoe dikker de rook! Tevens kun je bij een dikkere slang veel makkelijker trekken. Daarnaast is het soort waterpijptabak en het houtskool dat je gebruikt ook van doorslaggevend belang. Wil je een goede waterpijpslang? Dan raden wij je aan om voor een Khalil Mamoon waterpijpslang te gaan. Khalil Mamoon is een merk uit Egypte. Het bedrijf heeft al zoveel jaar ervaring met het maken van shisha's en shisha onderdelen zoals waterpijpslangen, tabakskopjes, kolentangen en schoonmaakborstels. Dat het elk ander merk overtreft! In onze collectie grote Hookah's zul je ook heel veel Khalil Mamoon waterpijpen vinden. Deze reuzen zet je normaliter niet op tafel, maar naast de tafel op de grond. De Khalil Mamoon waterpijp zie je veel in shisha lounges, restaurants, clubs en bars. Sommige mensen gebruiken in plaats van een glazen vaas een verse watermeloen of ananas als vaas. Er zijn tal van mogelijkheden te proberen! Elders op deze website kun je lezen hoe je eenvoudig zelf van een verse watermeloen een waterpijp kunt maken. Maar dat vergt uiteraard wel enige creativiteit. Vergeet niet om je shisha aankoop aan te vullen met Shiazo steam stones steentjes, waterpijpkooltjes en een doosje met aluminiumfolie rondjes. Als je al deze zaken in huis hebt, kun je namelijk direct beginnen met je rooksessie! We wensen je alvast heel veel plezier.

Shisha in Nederland...

In landen in het Midden Oosten zoals Syrië, Libanon, Jordanië, de Emiraten en Saoedie Arabië is waterpijp roken al eeuwen een trend. Men rookt daar niet alleen in speciale waterpijpcafé's, maar ook in restaurants en koffie corners. Het shisha roken is daar helemaal in de cultuur verweven en het is dan ook min of meer een lifestyle waar menig Arabier maar wat graag aan mee doet. En nee het zijn niet alleen mannen die roken, vrouwen doen er net zo hard aan mee. In deze landen voert de overheid ook nog geen offensief tegen roken. Er gelden geen accijnzen op waterpijptabak en hierdoor kun je dus al een pakje Al Fakher waterpijptabak kopen voor 1 dollar. In Nederland zou zo'n zelfde pakje al 10 euro moeten kosten. Voorheen verkochten wij ook smaaktabak voor hookahs. Maar er geldt een strenge regelgeving rond de verkoop van tabak. En aangezien wij online niet kunnen zien of de koper een 18-jarige of 14-jarige is, zijn wij gestopt met de verkoop van smaaktabak. Uiteraard hebben we voor een variant gezorgd waarin geen schadelijke stoffen zoals nicotine en teer zitten. Dit zijn Shiazo dampsteentjes, kleine steentjes gecombineerd met een heerlijk ruikende liquid. Je gebruikt de steam stones eigenlijk net als tabak in je tabakskopje. Het resultaat is verbluffend goed!

x