Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Mya Saray waterpijp

MYA Saray waterpijpen, top kwaliteit en bijzondere dessins! Nu GRATIS thuisbezorgd!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Mya Saray waterpijp

De waterpijpen van Mya Saray

Al meer dan 40 jaar verheugd het gerenommeerde merk MYA® haar klanten met haar unieke MYA waterpijpen. De fabrikant verwerkt vaak kristalwaren, porselein, zilverwerk en boheems glaswerk in haar shisha's waardoor ze een unieke en zeker chique uitstraling krijgen. Vrijwel elke Mya Saray waterpijp lijkt wel een kunstwerk op zich. In werkelijkheid is dit natuurlijk geen kunst object maar een verbazingwekkend goed functionerende, en stevig betrouwbare shishapijp.

Waarom voor Mya Sarah kiezen? Nou misschien omdat dit bedrijf inmiddels al meer dan 1000 verschillende waterpijpen heeft ontworpen en op de markt heeft gebracht. Verstand van shisha's, dat hebben ze zeker! Elke Mya Saray waterpijp is met zodanige expertise ontworpen dat elke rooksessie een unieke rookervaring teweeg moet brengen. De metalen die gebruikt zijn zullen niet roesten en elk onderdeel is vervangbaar.

De roots van Mya ligt in het Midden-Oosten, in Libanon. In 1863 begon Anis Mehio met de bouw van zijn eerste fabriek in waterpijpen. Deze shisha's liet hij toendertijd nog van klei maken. Later reisde hij naar de Tsjechische Republiek waar hij de waterpijpvazen van boheems kristal en glas liet maken. Deze vazen werden ambachtelijk mond geblazen. In de jaren daarna werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon. Zijn zoon begon met het uitvinden van nieuwe technieken om waterpijpen te maken. Hij was bijvoorbeeld de bedenker van het demonteren van een shisha. Een goede uitvinding, want een demontabele waterpijp is veel gemakkelijker te reinigen.

De voortzetting van de handel in waterpijpen heeft deze meneer geen windeieren gelegd. Vandaag de dag kiezen veel mensen voor een Mya Saray waterpijp en dat komt voornamelijk door de goede prijs/kwaliteits verhouding. Ook trotse bezitter van een Mya worden? Bestel 'm nu online of kom langs in onze winkel in Eerbeek, Gelderland. 

x