Neem ook een kijkje in onze andere webshops

MOB AK 47 waterpijp

100% origineel, de MOB AK-47 waterpijp nu extra goedkoop! Verzendkosten € 3,95. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

MOB AK 47 waterpijp

MOB AK 47 waterpijp kopen?

Ben jij op zoek naar een waterpijp die anders is dan anders? Dan moet je voor de MOB AK-47 gaan! De rookkolom van deze shisha heeft het uiterlijk van een aanvalsgeweer dat in het jaar 1947 door de Russische Michail Kalasjnikov werd ontworpen. Gelukkig hoef je voor dit wapen niets te vrezen. Schieten kun je er niet mee, maar roken des te meer!

De MOB's waterpijpen hebben een grote aantrekkingskracht op jongeren. En dat is niet alleen om het uiterlijk van deze hookah, maar ook om de prettige rooksensatie die deze shisha's teweeg brengen. De MOB AK 47 waterpijp is voorzien van een stevige en stabiele bowl. Hierop staat het logo van de Amerikaanse bedenker. Het logo bestaat uit de letters MOB met daarop een kroon. Wat de Amerikaan precies met deze benaming bedoelt weten we niet. De inmiddels overleden rapper Tupac Shakur zong in één van zijn nummers over M.O.B, money over bitches. Maar aangezien de waterpijpen van MOB niets met vrouwen en geld te maken hebben, denken we eerder dat deze benaming meer met de Italiaanse maffia te maken heeft.

Onze zogenaamde AK 47 gangster hookah's zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. We hebben een goud exemplaar, een zilver model, een witte variant, een geheel zwart ontwerp en voor de dames, geheel in stijl, een roze geweer. De MOB's zijn behoorlijk prijzig, maar voor dit geld krijg je ook wel wat. De AK's worden zeer compleet geleverd! Zo zit er een mooie rookschaal bij, een tabakskom, een siliconenslang en een luxe aluminium mondstuk. Het is een pronkstuk dat na gebruik niet zoals andere waterpijpen, terug in de kast wordt gezet. Nee, de MOB Hookah verdient een mooi plekje in huis waar hij kan worden tentoongesteld!

Vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis!

x