Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Amy little Zuri R

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Waterpijp Amy Deluxe little Zuri R

De Amy Deluxe Little Zuri is een middelgrote, compacte waterpijp die zich makkelijk laat transporteren. Dat is handig als je je hookah niet alleen voor thuis wilt gebruiken. Ga je bijvoorbeeld met vrienden lekker naar het park of naar het strand? Dan kan de little Zuri gemakkelijk mee in je rugtas.

Een ander groot voordeel van deze wat kleinere waterpijp is de prijs! Wil je namelijk een goede waterpijp voor een niet al te hoge prijs? Dan biedt de Little Zuri eigenlijk alles wat een waterpijproker kan wensen. Je krijgt niet alleen een hele stijlvolle shisha, maar gewoon ook een hele complete shisha gemaakt van hoogwaardige kwaliteit!

De little zuri's hebben allen een tranparante vaas met daarop een willekeurig patroon in diverse kleuren. De circa 40cm hoge rookpijp wordt geleverd met een siliconen waterpijpslang met daaraan een aluminium mondstuk. De tabakskop is voorzien van een chimney.

Net als Amy's broers en zusters kan de schacht van de Little Zuri met één klik op de waterpijpvaas geklikt worden. Eenmaal geklikt is deze geheel rookdicht waardoor als een echte sultan, enorme rookwolken teweeg zult brengen. Combineer je aankoop met ons smaakkooltjes en smaaksteentjes van Shiazo. De smaakstenen zijn een alternatief op het waterpijptabak. Het is minder schadelijk voor je gezondheid en verkrijgbaar in heel veel verschillende smaakjes. In onze collectie vind je de grootste collectie steam stones van Nederland!

x