Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Amy Little Princess Klick II

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Amy Little Princess Klick II

Amy Deluxe waterpijp Little Princess Klick II

Maak kennis met deze stijlvolle shisha van Amy Deluxe. Model Little Princess klick II, nummer 026. Met haar circa 55 centimeters is dit een mooi formaat waterpijp. Doordat alle onderdelen demontabel zijn, is het ook heel eenvoudig om deze waterpijp mee te nemen als je een dagje op stap gaat of op vakantie.

De Little Princess is uitgerust met een speciale gepantenteerd kamersysteem. Het mooie hiervan is dat dit systeem ervoor zorgt dat oude rook op gemakkelijke wijze uit de vaas kan worden geblazen. Hierdoor kun je zelf optimaal genieten van vers aangezogen rook. Dat is veel lekkerder! Bovendien vermindert het bekende kriebel gevoel in je keel, nadat je een hijsje hebt genomen, behoorlijk.

Deze Amy waterpijp sluit met een klik systeem. Dat wil zeggen dat de rookkolom en de waterpijpvaas door middel van een kliksysteem aan elkaar worden gekoppeld. De sluiting is 100% luchtdicht. De schacht en de kolenschaal zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Onderhoud en reinigen gaat gemakkelijk omdat alle onderdelen uitelkaar zijn te halen.

Bij de tabakskop ontvang je nog een speciale chimney. Deze schoorsteen is bedoeld om bovenop de tabakskom te zettten. Met deze waterpijp schoorstenen kun je de warmteverdeling over de tabak veel beter managen. Al met al dus een prachtige hookah die alles bezit wat je eigenlijk nodig hebt om grote rookwolken te ontwikkelen. De Little Princess is verkrijgbaar met glasbowls in verschillende kleuren. En uiteraard geld bij ons, vandaag bestellen is morgen in huis!

x