Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Amy Big Rips

Hoogwaardige, luxe waterpijpen van AMY Deluxe! Verzendkosten € 3,95. Vandaag besteld = morgen in huis!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Amy Big Rips

Waterpijp Amy Big Rips kopen?

Maak kennis met de 680 Big Rips van Amy Deluxe! Een mooie, gemiddeld hoge shisha, gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit model is uitgevoerd met een zogenaamd kliksysteem. De schacht klik je, als het ware, in de vaas. De waterpijpvazen van de Big Rips zijn doorzichtig, echter de onderkant is voorzien van een kleurencombinatie zoals zwart-blauw, zwart-rood, zwart-groen en zwart-roze. Deze zelfde kleuren zie je in de overige onderdelen van de waterpijp weer terugkomen. De waterpijpbowl is handgemaakt en elk exemplaar is dan ook uniek in zijn soort.

De schacht van de 680 is stijlvol en maakt een souvereine, klassieke indruk. Afhankelijk van de waterpijp is de rookkolom gemaakt in het goud, zilver chrome, zwart crome of zwart mat verkrijgbaar. Het heeft drie convexe uitstulpingen met op elke uitstulping vier groeven. De silicone waterpijpslang heeft een lengte van 150 centimeter. Een slang van siliconen heeft zo z'n voordelen: Het is veel hygienischer dan normale shisha-slangen doordat je ze gemakkelijk en grondig kunt reinigen. Bovendien zullen ze nooit gaan roesten!

De Big Rips heeft één slangaansluiting. Er wordt standaard altijd 1 waterpijpslang meegeleverd. Verder ontvang je bij deze shisha een tabakskom (soms van klei) een asplaat en een kolentang. Volgens een test panel uit Duitsland laat deze waterpijp kwalitatief gezien, een zeer positieve indruk achter. De Big Rips scoort op zowel kwaliteit, prijs - prestatievermogen en algehele indruk, van de tien punten, een dikke acht! Wil je een Amy Deluxe Big Rips kopen? Dan kun je bij Shishahut terecht!

x