Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Al Fakher waterpijp

Al Fakher waterpijp, luxe en groot! Zeer geschikt voor shisha lounges... Nu GRATIS bezorgd!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Al Fakher waterpijp

Waterpijp van Al Fakher kopen?

Al Fakher is een bekende naam in de shisha wereld. De meeste mensen kennen Al Fakher als zijnde waterpijptabak. Maar wist je dat dit top merk uit de Emiraten ook waterpijpen produceert? De Al Fakher waterpijp voldoet aan diverse hoge kwaliteitseisen. De uit de Verenigde Arabische Emiraten vervaardigde hookah's zijn vaak bewerkt met mooie Oosterse decoraties en versieringen. Het zijn ware kunstwerken op zich.

Fervente rokers weten dat bij Al Fakher de kwaliteit van het smaaktabak altijd hoog in het vaandel staat. Datzelfde geldt uiteraard voor de waterpijpen. Al Fakher waterpijpen worden in twee soorten geproduceerd. De All Glass serie en de Al Fakher Premium shisha's. De All Glass waterpijp is gemaakt van glazen onderdeeltjes. De Al Fakher Premium is geproduceerd met metalen onderdelen.

In onze winkel en webshop verkopen wij de Al Fakher Oriental XL shisha. Deze hookah heeft (zoals de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden) een orientale, Oosterse uitstraling. Het model is hoog, circa 90cm met alles er op en eraan. De hoogte, maar ook de duurzame kwaliteit waar dit merk voor staat is van groot belang voor waterpijpcafe's, Arabische restaurants, clubs en shisha-lounges.

Bestel je een Al Fakher waterpijp, dan zul je de ultieme rooksensatie beleven! Waan je in de wereld van 1001 nachten. Heerlijk op het balkon, op je terras of gewoon gezellig thuis, gezellig met je vrienden of familieleden, onder het genot van een hapje en een drankje. Proef de sfeer van de Arabische wereld! Proef Al Fakher…

Naast Al Fakher hebben wij bij Shishahut nog veel meer merken in ons assortiment. De waterpijpen van het merk Khalil Mamoon en MOB zijn bijvoorbeeld erg populair. Je shopt ze in verschillende modellen in onze webshop of kom gezellig langs in onze showroom!

Bestel je een shisha op Shishahut.nl op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd.

x