Neem ook een kijkje in onze andere webshops

4 Stars waterpijpen

Alle 4 Stars waterpijpen GRATIS bij je thuisbezorgd! Kies hier je favoriete model...

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Waterpijp 4 Stars kopen?

Ben je op zoek naar een waterpijp van het merk 4 Stars? Dan ben je bij ons op de juiste locatie. Wij hebben namelijk diverse waterpijpen van dit topmerk te koop. We zeggen top merk, want als je het ons had gevraagd, dan hadden zij hun merknaam niet 4 sterren, maar 5 sterren moeten noemen. Een perfecte shisha voor weinig geld!

De 4 Stars waterpijpen hebben allemaal een zeer robuuste uitstraling. De vazen hebben een stevig oppervlak waardoor ze erg stabiel op de tafel of op de grond kunnen blijven staan. Op de vaas zelf zie je het logo staan. De rookkolommen zijn of in het zilver chrome of donker, bijna zwart chrome, uitgevoerd. De tabakskop is gemaakt van terracotta.

Shisha's van het merk 4-Stars hebben een hoogte van 45 centimeter. Ze worden geleverd met een fijne siliconen slang. Aan deze slang monteer je eenvoudig het aluminium mondstuk. De water pijpen van dit merk zijn verkrijgbaar in het blauw, groen, zwart, rood en transparant. Zoek je een goedkope waterpijp met kwaliteit? Ga dan voor de 4 Ster.

x