Neem ook een kijkje in onze andere webshops

MOB Pistool

100% origineel, de MOB Gun waterpijp nu extra goedkoop. Verzendkosten € 3,95. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

MOB Pistool

MOB Pistool... the one and only!


MOB komt met een geheel nieuw ontwerp op de markt: een waterpijp in de vorm van een pistool. Het angstaanjagende wapen is echter geheel velig. Vul je cilinder (lees je tabakskop) met tabak en je rooksessie kan beginnen! Na het op de markt brengen van de MOB M-16 en de AK-47 vond de designer het tijd worden voor een kleiner model shisha. En MOB zou MOB niet zijn als ze voor dit exemplaar ook niet een wapen zouden kiezen.

Het oog viel op een revolver en dus werd er een soort replica ontworpen dat als rookkolom van de shisha zou moeten dienen. De glasbowl is wat kleiner dan die van zijn grotere broer, maar oogt er mooi en maakt een stabiele indruk. De MOB waterpijp Pistool is voorzien van een siliconen slang met daarbij een aluminium mondstuk. De totale hoogte van de MOB gun is ongeveer 50 cm.

Deze MOB hookah is verkrijgbaar in 5 ongekend mooie uitvoeringen. Afhankelijk van je persoonlijke smaak kun je kiezen uit een gouden, een zilveren, een zwarte, een witte of een roze waterpijp. Heb je binnenkort een spannend themafeest in gangster, maffia of crime scene stijl? Probeer dan zo'n gave MOB waterpijp pistool op de kop te tikken. Hij past helemaal in het plaatje en bovendien creëert zo'n waterpijp een hele gezellige en onbedwongen sfeer!

Deze waterpijp heb je super snel in huis! Bestel je hem namelijk op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij je bezorgd! En als je al tabak in huis hebt, of deze meebesteld bij deze shisha, dan kun je meteen beginnen met roken! Vul de vaas voor ongeveer de helft met water, bouw de schacht er op, vul de tabakskom met tabak of steam stones, dek deze af met aluminiumfolie en prik daar wat gaatjes in. Steek vervolgens een kooltje aan en leg deze bovenop je shisha en je kunt beginnen met roken! Geniet van een heerlijke en onwijs stoere waterpijpsessie met dit populaire shisha model.

x