Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Dampsteentjes

Shiazo dampsteentjes voor de waterpijp! Géén nicotine en géén teer! Probeer nu één van onze heerlijke waterpijpsmaakjes...

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

1-60 of 81

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

1-60 of 81

Op zoek naar dampsteentjes voor je waterpijp?

Ben je op zoek naar dampsteentjes voor je waterpijp? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Dampsteentjes of dampstenen, steam stones worden ze ook wel genoemd. Door dampsteentjes te gebruiken, krijg je geen schadelijke stoffen zoals nicotine en teer binnen. Het zijn steentjes met een aromatische smaak, die het waterpijptabak vervangen. Je stopt ze, net als met smaaktabak, boven in de tabakskom van de waterpijp. Door verhitting geven de steentjes damp af. Dit geeft een hele intense rook sensatie! De Steam Stones zijn verpakt in handige potjes, maar ook in kleine probeerverpakkingen!

We hebben verschillende maten potjes dampstenen in onze webshop, van 100 gram en van 250 gram. De potjes zijn allemaal van Shiazo. Deze Shiazo mineralen zijn 100% natuurlijk. Binnen ons assortiment hebben we een ruime keuze in dampsteentjes. Van appeltaart tot rozen, van sex on the beach tot cappuccino en van honing tot aardbeien. We hebben voor iedereen wel een heerlijke smaak!

Algemene tips en trucs:

 • Schud het potje voor gebruik 
 • Gebruik een lepel om de hoeveelheid Shiazo te doseren 
 • Voor een lange rook sensatie, moet de hitte constant en niet te warm zijn 
 • De vloeistof en de dampsteentjes mogen niet worden oververhit 
 • Wij adviseren een temperatuur tussen de 150-200° C te gebruiken 
 • Shiazo is niet geschikt voor menselijke consumptie 
 • Houd Shiazo altijd buiten het bereik van kinderen

Deze waterpijp dampsteentjes is dus een echte aanrader! Probeer het nu ook! We zijn benieuwd wat jij ervan vindt! Heb jij deze dampsteentjes uitgeprobeerd? Laat dan een review achter en deel je ervaring met andere shisha-rokers! Bestel hier simpel, snel en voordelig dampsteentjes online! Als je je bestelling vandaag voor 16:00 uur plaatst, ontvang je je pakket de volgende werkdag al in huis! (Ook als je in België of Duitsland woont)

x