Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Medium waterpijp

Bestel hier je medium grote waterpijp! Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

52 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

52 artikel(en)

Waterpijp medium kopen?


Vind je de kleine waterpijpen nét even te klein en de grote waterpijpen nét even te groot? Dan hebben wij voor jou ook nog de medium waterpijpen! Deze half grote shisha's zijn verkrijgbaar in de traditionele en moderne variant. De traditionele waterpijp heeft een mooie Oosterse uitstraling, zeer sfeervol en decoratief! De moderne waterpijp is strak vormgegeven en heeft een zeer futuristisch design.

Als je twijfelt en je niet weet welke waterpijp je moet aanschaffen, dan adviseren wij je om een middelgrote shisha aan te schaffen. Deze is namelijk groot genoeg om een intense rooksensatie te beleven. En klein genoeg om mee te nemen naar een feestje of naar je vakantie adres. Medium waterpijpen zijn elegant en decoratief. Het is dan ook het cadeau bij uitstek voor een echte waterpijp liefhebber.

Voor de ultieme rooksensatie raden we je aan om het smaaktabak, of als je Shiazo dampsteentjes gebruikt, deze in de koelkast te bewaren. Je zult merken dat de smaak van het tabak of de shisha-steentjes dan nog intenser wordt. Heb je je trouwens wel eens afgevraagd wat de meest favoriete smaak op het gebied van waterpijptabak is? Wij hebben het voor je uitgezocht en het antwoord zal je misschien niet verbazen. De meest favoriete smaaktabak is de mintsmaak van Al Fakher. Mint kan met vrijwel elke smaak gemixed worden. En de Al Fakher versie is als beste en als meest authentieke mintsmaak, uit de bus gekomen. Andere tabaksmerken hebben een koelere nasmaak of juist een veel sterkere smaak. Het is echter nog geen enkel merk gelukt om die essentiele frisse mintsmaak van Al Fakher te evenaren. 

Koop nu je favoriete middelgrote waterpijp voordelig online bij de Shishahut! En vergeet niet om er pak kooltjes en waterpijptabak bij mee te bestellen. Zo kun je bij ontvangst van je bestelling gelijk beginnen met je eerste rooksessie en kun je meteen genieten van je nieuwe waterpijp!

x