Neem ook een kijkje in onze andere webshops

E-head elektronische waterpijp kop

Luxe Square E-head waterpijp koppen! Nooit geen kooltjes en tabak nodig! Nu GRATIS thuisbezorgd!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wil je elektrisch waterpijp roken?

Dat kan met onze Square E-Head waterpijpkop. Deze elektronische tabakskop plaats je bovenop je waterpijp. Er kan geen waterpijptabak in, maar je vult hem met een e-liquid. De E-head verdampt het smaakje in de vorm van rook. Het is echter veel gezonder want je rookt nu geen hete kolen en geen tabak. The Square Ehead wordt geactiveerd zodra je een hijsje neemt. Dit werkt eigenlijk net zoals bij de gewone shisha. Met de twee knopjes kun je zelf de spanning verhogen of verlagen. Hoe meer spanning, hoe groter de rookwolken!

Wil je niet elektrisch roken maar wil je gewoon met waterpijpkooltjes en smaaktabak aan de slag? Ook dan ben je bij Shishahut aan het juiste adres! Waterpijpkooltjes vind je in ons assortiment in veel verschillende soorten en zelfs met smaakjes! Mint, ananas, mango, citroen en nog veel meer smaken vind je in ons assortiment en ook kooltjes van merken zoals Al Fakher en TOM cococha bieden wij aan in onze webshop. Ook waterpijptabak hebben wij in veel verschillende soorten en smaken in ons assortiment. Speciale waterpijpsteentjes met héél véél smaken, deze steentjes bevatten geen teer en nicotine, wat het roken een stuk minder schadelijk maakt! Toch liever waterpijptabak roken? Zo’n 10 verschillende smaken Al Fakher waterpijptabak vind je in onze webshop.

Bestel je een shisha, waterpijpkooltjes, waterpijptabak, waterpijp onderdelen of iets anders bij Shishahut? Dan profiteer je van zeer snelle levering! Bestel je namelijk op een werkdag vóór 16:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag verwerkt en verzonden! In 98% van alle gevallen wordt het dan de volgende dag al bij je bezorgd!

x