Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Waterpijp 2 slangen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Waterpijp 2 slangen

Een waterpijp met 2 slangen kopen?

Waterpijpen met 2 of meer slangen zijn momenteel erg populair in Nederland en België. Alleen roken is prima. Maar met vrienden om je heen wordt het nog veel leuker! Je kunt gezellig met vrienden of familie bij je thuis roken, maar nóg leuker is het misschien om de waterpijp mee te nemen naar een gezellige locatie. Bijvoorbeeld naar de boulevard bij het strand, gezellig in een park of aan de rand van het bos.

In Arabische landen rookt men vrijwel nooit een waterpijp met meerdere slangen. Daar geeft men de waterpijpslang aan elkaar door. Volgens traditioneel tik je de ander op de hand alvorens je de slang doorgeeft. In Nederland kennen we deze tradities niet, wij willen gewoon ieders een eigen waterpijpslang. Uiteraard kun je een waterpijp met twee slangen ook gebruiken als je alleen wilt roken. Wel moet je dan de opening waarin de andere slang normaliter ingestoken wordt, dicht maken.

Een waterpijp met 2 slangen biedt plezier voor twee! Wil jij ook een shisha pijp met twee slangen? Wij hebben verschillende waterpijpen voor je in de aanbieding! Zowel kleine nargile's met twee slangen als grote shisha's. De keus is aan jou! Op zoek naar een leuk cadeau voor een fervent roker? Onze 2 hose hookah collectie bestaat uit zowel moderne als klassieke waterpijpen. Zo bieden we voor elk wat wils!

x