Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Medium waterpijp

Bestel hier je medium grote waterpijp online! Goedkoopste van NL! Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

55 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

55 artikel(en)

Medium waterpijp

Waterpijp medium kopen?


Vind je de kleine waterpijpen nét even te klein en de grote waterpijpen nét even te groot? Dan hebben wij voor jou ook nog medium formaat shisha's! Deze half grote hookah's zijn verkrijgbaar in de traditionele en moderne variant. De traditionele waterpijp heeft een mooie Oosterse uitstraling, zeer sfeervol en decoratief! De moderne variant is strak vormgegeven en heeft een zeer futuristisch design. Als je twijfelt en je niet weet welke waterpijp je moet aanschaffen, dan adviseren wij je om een middelgrote shisha aan te schaffen. Deze is namelijk groot genoeg om een intense rooksensatie te beleven. En klein genoeg om mee te nemen naar een feestje of naar je vakantie adres. Medium waterpijpen zijn elegant en decoratief. Het is dan ook het cadeau bij uitstek voor een echte waterpijp liefhebber. Je kunt eventueel ook een starterspakket kopen. In een beginnerspakket vind je naast de hookah ook waterpijpkooltjes en waterpijpsteentjes. Zodra je dit pakket hebt ontvangen, kun je direct met je rook sessie beginnen!

Waterpijptabak of Shiazo dampsteentjes?

Voor de ultieme rooksensatie raden we je aan om het smaaktabak, of als je Shiazo dampsteentjes gebruikt, deze in de koelkast te bewaren. Je zult merken dat de smaak van het tabak of de shisha-steentjes dan nog intenser wordt. Heb je je trouwens wel eens afgevraagd wat de meest favoriete smaak op het gebied van waterpijptabak is? Wij hebben het voor je uitgezocht en het antwoord zal je misschien niet verbazen. De meest favoriete smaaktabak is de mintsmaak van Al Fakher. Mint kan met vrijwel elke smaak gemixed worden. En de Al Fakher versie is als beste en als meest authentieke mintsmaak, uit de bus gekomen. Andere tabaksmerken hebben een koelere nasmaak of juist een veel sterkere smaak. Het is echter nog geen enkel merk gelukt om die essentiele frisse mintsmaak van Al Fakher te evenaren. Omdat het roken van smaaktabak erg ongezond is, verkopen wij deze niet meer. Wél hebben we een goed alternatief voor waterpijptabak gevonden! Een alternatief dat géén nicotine en géén teer bevat. Gezond is het nog steeds niet, maar het roken van Shiazo dampsteentjes is in ieder geval veel minder schadelijk voor je gezondheid. Shiazo dampstenen zijn net als bij shishatabak verkrijbaar in vele smaakjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een potje met mint smaak, pina colada, pruimen, appeltaart, cola of banaan. Wil je het een keer proberen? Bestel dan eerst een kleine verpakking! Ben je overtuigt van de lekkere smaak van Shiazo waterpijpsteentjes? Dan kun je voor een voordeliger grote verpakking gaan.

Shisha reinigings spullen voor een langer behoud...

Natuurlijk wil jij zo lang mogelijk van je aangekochte shisha genieten. Door deze na elke rook sessie grondig te reinigen zul je langer van je product genieten. Maak de vaas goed schoon met één van onze schoonmaakborstels, de Khalil Mamoon schoonmaakborstel is een aanrader! De slang spoel je goed door met lauw water en de schacht reinig je ook met lauw water en het eventueel met een rager. Het waterpijpkopje dien je ook goed te reinigen, vooral als je de volgende keer een ander smaakje wilt gaan roken. Koop nu je favoriete middelgrote waterpijp van onder andere Amy Deluxe en Aladin voordelig online bij de Shishahut! En vergeet niet om er pak kooltjes en steamstones bij mee te bestellen. Zo kun je bij ontvangst van je bestelling gelijk beginnen met je eerste rooksessie en kun je meteen genieten van je nieuwe waterpijp!

x