Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Waterpijp 2 slangen

Waterpijp roken met je vrienden? Koop een shisha met twee slangen! Volop keus, volop voordeel bij Shishahut.nl

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Waterpijp 2 slangen

Een waterpijp met 2 slangen kopen?

Waterpijpen met 2 of meer slangen zijn momenteel erg populair in Nederland en België. Alleen roken is prima. Maar met vrienden om je heen wordt het nog veel leuker! Je kunt gezellig met vrienden of familie bij je thuis roken, maar nóg leuker is het misschien om de waterpijp mee te nemen naar een gezellige locatie. Bijvoorbeeld naar de boulevard bij het strand, gezellig in een park of aan de rand van het bos. In Arabische landen rookt men vrijwel nooit een waterpijp met meerdere slangen. Daar geeft men de waterpijpslang aan elkaar door. Volgens traditioneel tik je de ander op de hand alvorens je de slang doorgeeft. In Nederland kennen we deze tradities niet, wij willen gewoon ieders een eigen waterpijpslang. Uiteraard kun je een waterpijp met twee slangen ook gebruiken als je alleen wilt roken. Wel moet je dan de opening waarin de andere slang normaliter ingestoken wordt, dicht maken.

Shisha met twee slang aansluitingen...

Een waterpijp met 2 slangen biedt plezier voor twee! Wil jij ook een shisha pijp met twee slangen? Wij hebben verschillende waterpijpen voor je in de aanbieding! Zowel kleine nargile's met twee slangen als grote shisha's. De keus is aan jou! Op zoek naar een leuk cadeau voor een fervent roker? Onze 2 hose hookah collectie bestaat uit zowel moderne als klassieke waterpijpen. Zo bieden we voor elk wat wils! Liefhebbers van het merk Aladin moeten in dit geval zeker voor de Aladin Numea gaan. Een mooie, degelijke pijp die rookt als geen ander. De Numea is momenteel bij ons in de aanbieding! Zo profiteer je ook nog eens van een tientje korting op jouw aankoop!
Het roken van een shisha met twee slangen heeft zo z'n voordelen. Allereerst hoef je bijvoorbeeld slechts één waterpijp in elkaar te zetten. Dit scheelt heel wat tijd en moeite. Ook hoef je dus maar één shisha schoon te maken na afloop van je rooksessie. Een ander voordeel is dat je niet constant je waterpijpslang hoeft door te geven, je hebt allebei je eigen slang in je handen en kunt dus heerlijk op je plek blijven zitten terwijl je van het roken geniet.

Met waterpijpkooltjes en andere accessoires je bestelling compleet maken?

Natuurlijk wil je zodra je je bestelling ontvangen hebt, meteen beginnen met je rooksessie. Maar dat kan niet zonder waterpijpkolen, aluminiumfolie, een handige gaatjesprikker en smaaktabak. Qua waterpijpkooltjes raden we je aan om eens de Tom Cococha uit te proberen. Deze kooltjes worden gemaakt van bamboe en bevatten geen chemische stoffen. De Tom Cococha is verkrijgbaar in het geel, groen en goud. Elke versie heeft een iets andere samenstelling. Voor mensen die een hekel hebben aan het opwarmen van de kooltjes hebben wij kolenbrandertjes. Zo'n kolenbrander is deaal voor onze waterpijp-liefhebbers! Naast shisha kooltjes heb je natuurlijk ook nog aluminiumfolie nodig. Tuurlijk kun je thuis een stukje zilverpapier van de keukenrol afscheuren, maar gemakkelijker is het kant en klare ronde aluminiumfolie dat je om de tabakskop moet doen. Met een gaatjesprikker kun je er de nodige gaatjes inprikken. Tot slot komt eigenlijk de meest belangrijke aankoop, namelijk het smaaktabak. Dit verkopen wij in de vorm van dampsteentjes, de zogenaamde Shiazo steamstones. De steam stones zijn minder schadelijk voor je gezondheid dan het normale waterpijptabak. Het bevat geen nicotine en geen teer. Bovendien zijn de Shiazo steentjes verkrijgbaar in tig verschillende smaakjes waaronder citroen, framboos, cola, energie, whiskey en appeltaart.

x