Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Shisha 4 slangen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Shisha 4 slangen

Waterpijp met 4 slangen kopen?

Een waterpijp met vier slangen, bestaan die? Jazeker! Met deze waterpijp kun je gezellig met je vrienden tegelijkertijd van één shisha genieten! Voordeel hiervan is dat je maar één waterpijp moet klaarmaken en na afloop maar één waterpijp moet schoonmaken. Een ander punt is dat het roken van één gemeenschappelijke waterpijp een gevoel van broederschap geeft. Een relaxt moment voor jou en je vrienden! Vind in deze rubriek betaalbare waterpijpen met 4 slangen.

In het Midden Oosten zie je ze zelden, hookah's met meerdere slangen. In Europa daarentegen is een waterpijp met 4 slangen een echte trend. Blijkbaar vinden wij het erg leuk om met meerdere mensen tegelijkertijd van een shisha te genieten. En waarom ook niet? Het leven is vaak al druk genoeg. Dus samen een waterpijpje roken biedt naast het genot van de smaaktabak ook nog veel ontspanning en vertier.

We krijgen nog wel eens de vraag of het mogelijk is om met een 4 hose waterpijp ook alleen of met twee personen te roken. Dat is mogelijk echter moet je de gaten, de zogenaamde ventiel gaten, waarin je de slangen normaal gesproken insteekt, dicht maken. De duurdere waterpijpen van Amy Deluxe zijn al voorzien van speciale ventiel kogels, een soort knikker, die deze gaatjes kunnen afdichten. De goedkopere waterpijpen hebben dat niet. Hier moet je dus zelf een creatieve oplossing voor bedenken.

Je kunt natuurlijk ook met zijn vieren (of meer) een waterpijp roken met minder slangen, echter dien je dan iedere keer de slang door te geven aan de volgende persoon en dat vindt niet iedereen hygiënisch. Voor deze hygiëne hebben we natuurlijk wel speciale mondstukjes te koop in onze webshop, alleen vindt niet iedereen dit handig. Een waterpijp met meerdere slangen is daarvoor beter geschikt, zit je met zijn vieren rond de waterpijp, dan heeft iedereen zijn eigen slang en hoef je dus niet te wisselen. Ook zorgt dit voor meer stabiliteit, wanneer je de slang namelijk steeds doorgeeft, moet dit voorzichtig gebeuren zodat de shisha natuurlijk niet omvalt!

Bestel je je shisha met vier slangen op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling de volgende dag al bij je bezorgd!

x