Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Shisha 3 slangen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Shisha 3 slangen

Waterpijp met 3 slangen kopen?


Waterpijpen
 met meerdere slangen zijn een ware uitkomst als je met je vrienden gezellig een waterpijp wilt roken! De waterpijpen in deze categorie hebben allemaal drie slangen. Vind je het saai om in je eentje een shisha te roken? Nodig dan twee vrienden uit, kies een mooie waterpijp uit deze categorie en beleef binnenkort een geweldige rooksensatie! Wil je liever geen tabak roken? Gebruik dan voor je shisha onze zogenaamde steam stones, zonder nicotine en teer.

De aller eerste waterpijpen komen oorspronkelijk uit India. Deze shisha's zagen er heel eenvoudig uit en waren heel creatief gemaakt van een bamboestok en een kokosnoot. Veel jaren later deed de waterpijp zijn intrede in de Arabische wereld en nog veel later kwamen wij in Europa pas in aanraking met deze bijzondere manier van roken. De ouderwetse bamboestok en kokosnoot werden al gauw vervangen door een glazen vaas en een metalen schacht, en dit is de vorm waterpijp die wij vandaag de dag nog steeds gebruiken!

In West Europa leven wij een jachtig leven, er heerst veel werkdruk en er is amper nog tijd om te onthaasten of te relaxen. Een sigaret of sigaar rookt dan wel even lekker snel weg. Toch is het niet verkeerd om af en toe tijd aan jezelf te besteden. Even weg uit die drukke flow, onder het genot van een waterpijp met drie slangen, zodat je vrienden ook gezellig kunnen meegenieten.  Ontdek de oase van rust die het roken van een waterpijp met zich meebrengt en je zult nooit meer anders willen!

Het voordeel van een shisha met meerdere slangen is dat je met meerdere mensen tegelijk kunt roken. Je hoeft de waterpijpslang niet door te geven en kunt allemaal rustig op je plek blijven zitten. Een ander voordeel is dat je wel met zijn tweeën, drieën of vieren samen rookt, maar dat je maar één waterpijp hoeft op te zetten en na het roken weer schoon hoeft te maken. Het scheelt dus ook nog een heleboel tijd en moeite om samen één shisha te roken in plaats van allemaal een eigen.

Bestel je je shisha op een werkdag vóór 16:00 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij je bezorgd!

x