Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Shisha 1 slang

Vind hier kleine en grote waterpijpen met één slang! Op werkdagen vóór 16:00 besteld? De volgende dag in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 106

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 106

Shisha 1 slang

Op zoek naar een waterpijp met 1 slang?

De  waterpijp met 1 slang is de bekendste waterpijp. Deze klassieke waterpijp wordt overal ter wereld gerookt, maar vindt zijn oorsprong in India. Deze waterpijpen zijn verkrijgbaar van klein tot heel groot. Ook in Nederland heeft met de oase van rust ontdekt die het roken van een waterpijp met zich mee brengt. Even onthaasten en relaxen, gezellig met wat kennissen of vrienden. Even tijd voor jezelf en elkaar.

Je vindt hier hele goedkope, vaak kleine waterpijpjes die je bijvoorbeeld heel gemakkelijk kunt demonteren en mee kunt nemen naar het park, naar het strand of zelfs in je koffer mee op vakantie kunt nemen. Maar je vindt hier ook hele grote waterpijpen. Van die modellen die je vaak in speciale shisha restaurants, bars en lounges ziet. Veel mensen, vooral Arabieren kiezen vaak zo'n grote waterpijp van het merk Khalil Mamoon. Het bijzondere van dit merk uit Egypte is dat alle materialen van de waterpijp, dus van vaas tot schacht, helemaal met de hand gemaakt worden. Je moet niet kieskeurig zijn, want bij Khalil Mamoon waterpijpen komt het regelmatig voor dat er oneffenheidjes op de glasbowl of laspuntjes van de rookpijp zitten. Maar voor de echte liefhebbers van KM is juist dit hetgene wat de waterpijp zo uniek maakt. Het straalt puurheid uit. En het idee dat de graveringen en onderdelen allemaal handmatig gevormd zijn en aanelkaar zijn gelast, is voor veel mensen juist de reden om voor zo'n authentieke shisha te gaan.

Naast bovengenoemd merk, vind je hier ook shisha's van andere bekende merken zoals Amy Deluxe en Aladin. Beide merken maken hun waterpijpen machinaal wat een uiterst strak design oplevert. De roestvrijstalen onderdelen zijn allemaal voorzien van een soort coating. Dit om een langere levensduur te garanderen. Zowel de vaas als de schacht, de asschaal en de tabakskop zijn gemaakt van duurzame, zware materialen. Met een waterpijp van deze twee merken voel je meteen dat je kwaliteit in handen hebt. En dan heb je nog niet eens gerookt... Een hijsje aan de Amy of Aladin brengt grote rookwolken teweeg!

In deze categorie vind je dus alle shisha's met 1 waterpijpslang. De waterpijpen worden altijd compleet geleverd met, slang, kolentang, afdichtrubbers en tabakskopje. Het enige wat je nog even los moet bij bestellen zijn de waterpijpkooltjes, aluminiumfolie en de Shiazo waterpijpsteentjes. Dan kun je in principe gelijk beginnen met roken! Verder adviseren we je nog een schoonmaakborstel en of schoonmaakrager te kopen. Een waterpijp moet namelijk na elke rooksessie goed gereinigd worden!

x