Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kunststof shisha

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Kunststof shisha

Nieuw in ons assortiment dit jaar zijn deze kunststof shisha's! Voorheen hadden we alleen shisha's van breekbare materialen zoals glas en metaal, in principe breekt dit niet gauw, maar wanneer je de shisha vaak verplaatst of vaak meeneemt op reis of naar het park is de kans dat je hem laat vallen natuurlijk een stuk groter. Een kunststof shisha is niet breekbaar en dat maakt deze kunststof shisha's erg speciaal. Een ander voordeel is dat het kunststof van deze shisha natuurlijk nooit kan gaan roesten.

De waterpijpen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals geel, rood, blauw en groen. Kies je favoriete kleur en probeer nu een kunststof shisha!

Shisha to go

Omdat deze kunststof waterpijpen niet breekbaar zijn kun je ze eenvoudig meenemen. Met lekker weer kun je er mee naar het park of het strand gaan en genieten van een heerlijke rooksessie, waar je ook bent. Een kunststof shisha is veel eenvoudiger om mee te nemen. Een glazen vaas is namelijk een stuk breekbaarder dan een kunststof vaas. Valt je waterpijp om terwijl je met je vrienden in het park zit of op het strand? Dan is de kans dat je waterpijp heel blijft bij een kunststof shisha vele malen groter dan bij een glazen pijp. Dit maakt de kunststof pijp een zeer geschikte shisha to go. Vergeet niet aluminiumfolie, waterpijptabak, kooltjes en een aansteker mee te nemen. Ga je naar een locatie waar je geen kraan in de buurt hebt? Vergeet dan ook niet om wat flesjes water mee te nemen. Zonder water kun je een waterpijp niet roken!

Bestel een kunststof waterpijp op Shishahut.nl! Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld = in 98% van alle gevallen de volgende dag in huis!

x