Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kleine shisha

Kleine waterpijpen al vanaf € 4,50! Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Kleine shisha

De kleine waterpijp, compact en handig!

De kleine shisha is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleine waterpijp is zo compact dat je 'm gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie, naar het park of naar een evenement. De goedkope waterpijp wordt compleet geleverd met slang, kom en tang. Deze budget hookah mag dan misschien klein zijn, hij doet beslist niet onder voor zijn grote broers! Bestel nu de kleine shisha voordelig online en ontvang 'm morgen al in huis! Dol op het bezoeken van festivals? Koop dan nu zo'n kleine festival pocket waterpijp. Deze kleine waterpijpen kun je als het ware zo in je broekzak meenemen. Als je na al het dansen en feesten besluit dat het tijd is voor een uurtje chillen, dan zoek je een lekker relaxed plekje op het feest terrein. Je vult je tabakskommetje met een heerlijke fruitsmaak en met je favoriete muziek op de achtergrond en de dansende mensen als decor, begin je aan een heerlijke waterpijp-sessie.

Kleine shisha goedkoop en goed!

Je ziet het, kleine waterpijpen kunnen heel handig zijn als je veel op pad bent. Ben je meer een type dat liever thuis onder het genot van een kopje koffie of thee, een waterpijpje rookt? Dan is wellicht een grote waterpijp iets voor je! De grote shisha's zijn stuk voor stuk, bijzondere kunstwerken. Wist je dat je bij de middelgrote en grotere hookahs een tabakskom van fruit kunt maken? Gebruik hiervoor appels, sinaasappels of citroenen. Ook kun je een ananas of meloen gebruiken als waterpijpvaas. Lees bij tips en tricks op onze website hoe je zelf van fruit een tabakskommetje kunt maken of hoe je een meloen als shisha vaas kunt gebruiken. Bestel je een kleine shisha bij ons online. Vergeet dan niet om er wat waterpijpkooltjes, zilverfolie en waterpijptabak bij te bestellen. De kooltjes verkopen wij per pakje of per rol. Het zilver papierfolie verkopen wij in doosjes. In elk doosje zitten een aantal voorgesneden zilverfolie papiertjes. Het smaaktabak dat wij verkopen is van het merk Shiazo. Shiazo tabak, mag misschien niet de naam waterpijptabak dragen. Hoewel de Shiazo dampsteentjes speciaal ontwikkeld zijn voor het roken van een waterpijp bevat het geen nicotine en teer. Het is dus eigenlijk net zoals bij elektrisch roken, minder schadelijk voor de gezondheid. Qua smaakjes kun je echt je hart ophalen. Er zijn steamstones met ananas smaak, met rum smaak, peer, mandarijn, citroen, koffie, red bull smaak en nog vele andere heerlijke smaakjes.

Waterpijp met 1, 2 of 4 slangen?

De meeste waterpijpen zijn zo gemaakt dat er één slang aansluiting aan de rookkolom zit. Het is niet zo dat als een waterpijp maar 1 slang aansluiting en 1 waterpijpslang heeft, je alleen maar in je eentje kunt roken. Ook met één waterpijpslang kun je met twee, drie, vier, zelfs wel met tien man roken. Na dat jij aan de beurt bent geweest schuif je de slang door aan degene die naast je zit. Om hygienische redenen raden wij je aan om in dit geval van die plastic mondstukjes te gebruiken. Als het dan jouw beurt is om een hijsje te nemen, dan stop je eerst het mondstukje in of op het uiteinde van de waterpijpslang en vervolgens kun je met je rook sessie beginnen. Weet je zeker dat je altijd met meerdere mensen tegelijkertijd een waterpijp wilt roken? Ga dan voor een model met twee of vier slangen. Ja ook de kleine goedkope waterpijpjes zijn met 4 slangen verkrijgbaar! Zorg dat je na elke waterpijp-sessie zowel de schacht, als het tabakskopje, als de vaas en de waterpijpslang goed reinigt. Dit is namelijk van belang voor de levensduur van jouw shisha. Bovenstaande shisha's worden compleet geleverd met waterpijpkopje, alle losse onderdelen en kolentangetje. Bestel op werkdagen voor 16:00 uur en ontvang jouw bestelling de volgende dag al in huis!

x