Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Shisha pennen

Shisha pennen in wel 40 smaakjes! Goedkoopste van Nederland en slechts € 2,50 verzendkosten!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Op zoek naar een shisha pen?

De shisha pen is een lang dun staafje. Het staafje heeft wel iets weg van een sigaret, maar over het algemeen is het iets dikker en langer. Je kunt net als bij sigaretten een trekje nemen en rook inhaleren. Bij het roken van een sigaret inhaleer je rook van tabak. Bij het roken van een shishapen is dat niet het geval. Hierbij rook je geen tabak maar een aromatische substantie dat geen nicotine en teer bevat.

Het roken van shisha pennen is erg populair in Nederland. Vergeleken met sigaretten is het roken van een shisha pen veel minder zwaar. Bovendien kun je qua smaakjes wel kiezen uit 20 verschillende variaties. De zoete fruitsmaken zoals meloen, appel, perzik en banaan zijn ronduit favoriet. Toch kiezen er ook veel mensen voor de smaken cola, Red Bull, whiskey, vanille en bubble gum.

Hoelang jouw shishapen meegaat hangt af van het aantal puffs dat de pen bevat. Met het aantal puffs wordt het aantal inhaleringen bedoelt. De meeste shishapennen bevatten zo'n 400 tot 600 trekjes. Dit is uiteraard een globale indicatie. Mensen die de pen heel diep inhaleren zullen deze aantallen niet halen. Is je shisha pen leeg? Dan kun je hem niet meer hervulln. In principe kun je hem dan weggooien.

Als de E-shisha erg goed bevalt kun je misschien geld besparen door je wegwerp shishapen te vervangen door een oplaadbare shisha pen! Kies bijvoorbeeld voor een Starbuzz of de Shisha-to-go van Xeo. Het mooie van deze gadgets is dat je de apparaten constant weer kunt opladen. Om een herbruikbare shishapen te kunnen roken moet je deze nog wel vullen met een E-liquid. Sommige E-liquids bevatten nicotine. Uiteraard zal dit dan ook in de omschrijving van het product vermeld staan.

x