Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Meer afbeeldingen:

Shisha pen melk shishapen

€ 5,99

Beschikbaarheid: In voorraad

De shisha pen is een echte hype in Nederland aan het worden! De sigaret wordt veel gerookt door jongeren. Het roken van een shishapen is niet schadelijk voor de gezondheid. Tabakszaken vragen vaak wel € 13,95 voor een shishapen. Door groot in te kopen direct bij de fabrikant, kunnen wij jou shishapennen aanbieden voor slechts € 5,99!

- Originele shishapen
- Circa 500 puffs
- Niet schadelijk voor gezondheid
- Ideaal voor mensen die willen stoppen met roken
- Geen tabak, teer, nicotine
- Smaak: melk
Uitgebreide omschrijving
OF
  • Verzendkosten NL € 3,50
  • Verzendkosten BE € 5,50
  • 14 dagen zichttermijn
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, 
    volgende dag in huis
Beschrijving

DetailsDe shishapen is de nieuwste trend uit het Midden Oosten. Bij het roken van een shishapen wordt een aromatische vloeistof verdampt die bij het inhaleren een prettige geur afgeeft. De shishapen wordt ook wel e-shisha of electrische sigaret genoemd. Bij het roken is geen sprake van verbranding, maar van verdamping. Daarom is het roken van een shishapen niet schadelijk voor de gezondheid. De shisha pen bevat geen nicotine, teer, tabak of koolmonoxide. Eén shisha pen is goed voor maar liefst 500 tot 600 inhalaties. In onze shop vind je shisha met onder andere cocosnoot, Red Bull, meloen, whisky en aardbeien smaak.

Zo werkt het:
Als je een trekje neemt geeft de luchtdruksensor een signaaltje aan de chip. Deze zorgt dat de batterij stroom geeft aan het verwarmingselement waar een lont omheen gewikkeld zit. Deze lont met opgenomen vloeistof uit het tankje wordt verwarmd waardoor de vloeistof verdampt. De waterdamp die ontstaat inhaleer je vervolgens. Aan het uiteinde van de shisha-pen zit een ledlampje . Bij het inhaleren gaat het lampje gloeien, om zo een sigaret na te bootsen.

Hoe populair is het?
De shisha-pen heeft een grote aantrekkingskracht op jongeren. De nep sigaret is relatief goedkoop en in allerlei smaken te krijgen. Je ziet ze veel in het uitgaansleven. Ook beroemdheden gebruiken er vaak een. Voor het kopen van tabaksproducten als sigaretten moet je 16 jaar of ouder zijn. Dit staat in de tabakswet. Shisha-pennen bevatten geen tabak; je kunt ze dan ook vanaf alle leeftijden kopen.

Stoppen met roken?
Bij mensen die willen stoppen met roken doet de shishapen het ook goed. Met zo'n elektronische pen kun je toch roken, zonder dat je nicotine binnenkrijgt. Het idee is dat je zo je nicotineverslaving kunt verslaan. Je hebt ook rokers die vinden dat sigaretten gewoonweg te duur zijn geworden en daarom kiezen voor de shisha-pen.

Productspecificaties

Productspecificaties

Kleur wit
Merk Overige merken
Beoordelingen

Klantenbeoordelingen 1 item(s)

test
test
Kwaliteit:
Prijs:
Levertijd:
Review door test

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoeveel sterren zou jij geven aan dit product:

Kwaliteit:
Prijs:
Levertijd:

x