Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Amy Deluxe waterpijp

Hoogwaardige, luxe waterpijpen van AMY Deluxe! Verzendkosten € 4,50. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Amy Deluxe waterpijp

Op zoek naar een Amy Deluxe waterpijp?

De meeste waterpijp merken hebben hun roots in het Midden Oosten liggen. In landen zoals Egypte, Libanon, Syrië, Saoudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten worden waterpijpen al decennia lang ontworpen en vervaardigd. Verrassend is dan ook dat het merk Amy Deluxe niet uit een Arabisch land komt, maar uit ons buurland Duitsland. We zeggen verrassend, maar het zal je niet verrassen dat elke Amy Deluxe waterpijp over de unieke eigenschappen van de befaamde duitse grundlichkeit beschikt. Maar er is niet alleen aan kwaliteit en degelijkheid gedacht. Amy Deluxe heeft oog voor detail. En dat zie je terug in alle uitvoeringen van dit Europese topmerk.

Amy Deluxe ontwerpt en produceert een breed scala aan moderne waterpijpen. De tabakspijpen beginnen met een voordelig en eenvoudig instapmodel voor de beginnende waterpijproker en eindigen met hoogwaardige rookartikelen geschikt voor de doorgewinterde waterpijprokers en voor shisha lounges, horeca en Arabische restaurants waar gerookt mag worden. Een paar bekende hookah's van Amy die wij beslist even willen noemen zijn de Amy Deluxe Absolut, de City Scape, de Language, de NPX, Click en Clio.

De Absolut is een grote waterpijp gebaseerd op de Absolut vodka fles. Deze shisha is maar liefst 80 centimeter hoog en beschikt niet over een standaard schroefsluiting op de vaas, maar over een kliksluiting. Het staal van de Amy Absolut is door middel van dit moderne kliksysteem verbonden met het glas van deze zogenaamde wodka fles. Het Amy Deluxe click systeem kan met een handgreep zowel worden bevestigd als worden losgemaakt.

Behalve Amy Deluxe hebben we in onze webshop nog verschillende andere merken zoals Khalil Mamoon en MOB. Vind je in deze Amy Deluxe categorie dus toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Bekijk dan de andere merken eens. Het assortiment is enorm en er zit dus vast en zeker een waterpijp bij naar jouw wens.

x