Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Aladin Saigon

Verzendkosten € 3,95. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Aladin Saigon

Aladin Saigon waterpijp kopen?De Saigon is een zeer stijlvolle waterpijp met een elegante glasbowl en strakke rookkolom. De waterpijpvazen van de Saigon zijn licht doorzichtig. De mistieke, doch kleurrijke shishabowls zijn voorzien van sierlijke rondingen. Dit in combinatie met de strak afgewerkte schacht en asvanger, maakt de Aladin Saigon een zeer geliefd exemplaar.

De Saigon reikt een hoogte van 66 centimeter. Hiermee is zij één van de grotere waterpijpen die onder de naam Aladin Origins vallen. De Saigon ademt het authentieke Vietnam. Droom ook even weg, ver van de realiteit. Rook je Aladin shisha en beland op één van Vietnam's mooie witte stranden, proef de frisse, blauwe zee, terwijl je een hijs neemt. En luister naar het gerustgevende geborrel van het water in de vaas.

Deze waterpijp is voorzien van één slang. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je in je eentje moet gaan roken. Deel de waterpijpslang samen met de vrienden. Vind je dit geen fris idee? Gebruik dan mondstukjes. Dit zijn plastic kapjes die je in of over het mondstuk van de waterpijp schuift. De wegwerp mondstukjes zijn niet duur. Na de rooksessie worden ze in principe altijd weggegooid.

Saigon waterpijpen zijn robuust en degelijk! Je krijgt echt waar voor je geld! En dat wil je natuurlijk ook! Het model is verkrijgbaar in de kleure rood, groen, paars en zwart. En het is compleet uitgerust met een asopvangbakje, een waterpijpskop, een kolentang en een mooie waterpijpslang. Op het tabak en de kooltes na, kun je zodra je deze hookah ontvangen hebt, meteen met je rooksessie starten!

x