Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Aladin Numea 2

Verzendkosten € 3,95. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

De Aladin Numea 2 waterpijp kopen?

Een kwalitatief zeer goede én toch goedkope waterpijp is de Aladin Numea 2. Dit model heeft wat weg van type Bogota 2. Maar dat model heeft maar 1 slang. Dit model beschikt over twee slangen zodat je niet alleen, maar altijd met z'n tweeën kunt roken. Dat is én gezellig én voordelig! Waterpijpen van Aladin hebben een stijlvolle uitstraling. De kleuren combinaties zijn altijd goed op elkaar afgestemd en de shisha's zijn over het algemeen erg mooi afgewerkt.

De Numea 2 is verkrijgbaar in 5 kleuren. Het model wordt compleet afgeleverd met twee waterpijpslangen, een tabakskommetje en kolentangetje. De vaas gaat van de ene kleur over in een andere. Met een hoogte van 49 centimeter valt de Numea onder de middelgrote waterpijpen. Op zich een handig formaat dat je ook op een bijzet tafeltje kunt zetten. Zoek je een goedkope waterpijp, maar wil je kwalitatief wel iets goeds hebben? Dan kunnen we je deze shisha echt aanraden!

Aladin waterpijpen koop je voordelig bij de Shishahut! Woon je in de buurt van Apeldoorn, Zutphen, Arnhem, Deventer of Beekbergen? Dan is een ritje naar onze winkel in Eerbeek ook een idee. In onze winkel kun je alle shisha's voor aankoop eerst rustig bekijken. Ook accessoires zoals waterpijptabak, kooltjes en shisha lounge artikelen vind je in onze winkel.

x