Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Aladin Caracas

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Aladin Caracas

Aladin Caracas waterpijp kopen?

De Caracas is een grotere waterpijp van het merk Aladin. Met haar 76 centimeter in de hoogte is het een opvallende verschijning naast of op de tafel. De vaas van de Caracas is voorzien van een sfeervol design. En het model is verkrijgbaar in de kleuren amber, amber gecombineerd met bruin en grijs.

De naam Aladdin doet je in eerste instantie misschien denken aan het Magische sprookje uit het Midden-Oosten. Een 1001-nachtverhaal over een zwerver die een lamp vindt waarin een geest zit. De naam van dit merk heeft niets met het sprookje te maken. Maar toch waan je je met een Aladin waterpijp al gauw in de wonderlijke wereld van 1001 nachten. De prettige airflow, de grote rookwolken en het rustgevende geborrel van het water in de vaas, halen je even uit de haastige wereld van nu. En laten je heerlijk wegdromen.

De rookkolom is gemaakt van roestvrijstaal, waardoor roestvorming vrijwel niet voorkomt. De schacht beschikt over een click systeem. Hiermee kun je met één handeling (of 1 klik) de rookpijp van de waterpijp afhalen. Gemak dient immers de mens. De Aladin Caracas wordt compleet geleverd met bijbehorende accessoires. Het enige wat je nog even los moet bestellen zijn waterpijpkooltjes en tabak of dampsteentjes.

x