Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Aladin Berlin

Verzendkosten € 3,95. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Op zoek naar de waterpijp Aladin Berlin?

De bont gekleurde waterpijpvazen van de Aladin Berlin weerspiegelen het trendy en drukke stadsleven van Berlijn. De strakke gebouwen, het sprankelende nachtleven, je ziet het allemaal terug in deze prachtige waterpijp. De Berlin heeft een hoogte van 50 centimeter, een redelijke wolkenkrabber! Het model is stevig en heeft een schacht die je met een schroefsysteem op de vaas zet! De schacht is gemaakt van RVS. En aangezien roestvrijstaal erg lang meegaat, heb je aan de Aladin waterpijp een partner voor langere tijd!

De waterpijpslang die bij de Aladin Berlin hoort heeft een gemiddelde lengte van 150 centimeter. Je hoeft dus niet tegen je shisha aan te kruipen om een hijsje te nemen. Met je vrienden roken is ook geen probleem. Zo'n lange slang geef je gemakkelijk door aan andere mensen die met jou aan tafel zitten. Deze waterpijpen zijn na gebruik makkelijk te reinigen. Een goede reiniging is belangrijk voor het behoud van je shisha.

Keuze uit vijf mooie kleuren heb je, als je voor de Berlin gaat! Ga je voor groen, rood, blauw, paars of zwart? Elke kleur heeft zo zijn charmes en draagt eraan bij dat jouw waterpijp niet alleen als gebruiksartikel kan worden ingezet, maar zeker ook als decoratie dienst kan doen. Wil je iemand een waterpijp cadeau geven? De Aladin is een betaalbare shisha met een uitstekende kwaliteit.

x