Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Aladin Bangkok

Verzendkosten € 3,95. Vandaag besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Waterpijp Aladin Bangkok kopen?

Alle goede kenmerken van de wereldstad Bangkok zijn verwerkt in de Aladin Bangkok waterpijp. Net als de grote stad heeft deze waterpijp een mysterieuze en exotische uitstraling. De rookkolom heeft een prachtig design en prijkt net als de vele wolkenkrabbers van de Thaise hoofdstad, hoog boven de andere waterpijpen van Aladin uit. Want met een hoogte van 69 centimeter is dit één van Aladin's grootste shisha's.

Thailand staat bekend om haar mythes en symbolen. Een Thais symbool zie je daarom terug op de gezandstraalde vaas. De vaas heeft een slank en sierlijk uiterlijk, dit in combinatie met de mooi gedecoreerde Aziatische schacht brengt alle mooie aspecten van Bangkok terug in één waterpijp! Een lust voor het oog.

Dit model is verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren: Goud, bruin, wit, zilver en zwart. De kleur van de waterpijpslang, de tabakskop, de schacht en de glasbowl zijn allemaal perfect op elkaar afgestemd. Sluiting van de schacht op de vaas gaat door middel van schroefdraad. En alle benodigde rubbers worden uiteraard meegeleverd zodat je bij ontvangst gelijk kunt beginnen met roken.

Met de Aladin Bangkok haal je niet alleen een juweeltje in huis qua design, ook de kwaliteit van deze shisha laat niets te wensen over. Hoewel de meeste design waterpijpen harstikke duur zijn, is dit model tenminste betaalbaar. Was je dus al langere tijd op zoek naar een aparte waterpijp? Dan is dit je kans! Bestel nu de Aladin Bangkok en proef het mistieke Azië.

x