Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Grote waterpijp

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 64

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 64

Grote waterpijp

Ben jij op zoek naar een grote waterpijp?

In onze collectie vind je diverse grote waterpijpen! Mooie nostalgische shisha's uit Egypte, maar ook moderne waterpijpen uit Europa, Azië en het Midden Oosten. De grote waterpijpen zijn verkrijgbaar met 1, 2, 3 of vier slangen. De verschillende modellen en kleuren zorgen er voor dat iedereen wel een keus kan maken! Binnenkort ook een grote waterpijp? Bestel dan nu voordelig bij Shishahut!

De grote hookah is bij veel mensen erg geliefd. Maar is roken met een grote waterpijp nou lekkerder dan het roken met een kleine waterpijp? Deze vraag kunnen we met zowel 'ja' als 'nee' beantwoorden. Over het algemeen denkt men dat een grotere shisha beter rookt dan een medium of kleiner formaat, vanwege de langere schacht. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor de rook om te koelen, voordat het zijn reis naar het water maakt, waar het verder wordt gefilterd en gekoeld.

Wij hebben diverse onderzoeken en testjes uitgevoerd maar de verschillen blijken uiterst klein. Een merkbare factor is de grote van de vaas. Hoe groter de vaas van de waterpijp is, des te meer ruimte er is voor de rook. De rook wordt dikker en intenser. Echter vind je in ons assortiment ook veel medium waterpijpen met een grote vaas. Zij doen dus niet onder voor hun grotere vriend.

Nog een punt die er aan zal bijdragen aan een betere rooksensatie is de grote en de dikte van de slang. Hoe dikker de slang, hoe dikker de rook! Tevens kun je bij een dikkere slang veel makkelijker trekken. Daarnaast is het soort waterpijptabak en het houtskool dat je gebruikt ook van doorslaggevend belang.

De grote waterpijp zie je veel in shisha lounges, restaurants, clubs en bars. Ze staan niet op tafel, maar op de grond. Sommige mensen gebruiken in plaats van een glazen vaas een verse watermeloen of ananas als vaas. Er zijn tal van mogelijkheden te proberen! Elders op deze website kun je lezen hoe je eenvoudig zelf van een verse watermeloen een waterpijp kunt maken.

x