Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Goedkope shisha

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

46 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

46 artikel(en)

Goedkope shisha

Goedkope waterpijpen

Zoek je een goedkope shisha? Bij Shishahut vind je diverse goedkope waterpijpen. De goedkope waterpijp is over het algemeen een wat kleinere waterpijp. Deze kleine shisha stop je zo in je tas en neem je overal mee naar toe! In deze categorie vind je ook middelgrote en zelfs grote waterpijpen met korting. Leuk om bijvoorbeeld je vrienden cadeau te geven als ze jarig zijn!

Doordat wij veel shisha's direct bij de producent afnemen, slaan wij de stap van de groothandel over. Hierdoor kunnen wij geld besparen. En van deze besparing laten wij jou natuurlijk mee profiteren. Zo heb je al een echte Khalil Mamoon waterpijp voor 79,95 euro! Compleet met alle accessoires erbij. De accessoires bestaan uit een Khalil Mamoon waterpijpslang, twee schoonmaakborstels, een tabakskop, een asvanger en een siliconen onderzetter voor de Khalil Maamoon vaas.

De goedkoopste waterpijp uit onze collectie is het handmodelletje. Voor slechts 4,50 euro schaf je al zo'n waterpijpje aan. Het is een compacte shisha met een klein vaasje, een klein tabakskommetje en een kleine slang. In principe past het apparaatje zo in je jaszak! En dat is handig, want zo kun je op elk moment van de dag je mini hookah voor de dag toveren.

Door inkoop op grote schaal van bepaalde waterpijpen, kunnen we enkele modellen met maar liefst 50% korting aanbieden! Dat is nog eens een outlet aanbieding! Het gaat hierbij om de Al Qasr. Een prachtige waterpijp die met 1, 2 en zelfs met 4 slangen verkrijgbaar is. Een topper voor de beginnende waterpijproker met een mooie gezandstraalde vaas. Bestel je hookah op werkdagen voor 16:00 online en wij zorgen ervoor dat je bestelling vandaag nog verzonden wordt!

x