Neem ook een kijkje in onze andere webshops

E-sigaret

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Elektrische sigaret kopen?


Als je wilt blijven genieten van het roken maar ondertussen ook bewust van je gezondheid en conditie wilt zijn, dan is de elektrische sigaret wellicht iets voor jou. Elektronisch roken is 95% minder schadelijk dan het roken van een gewone sigaret. Met een e-sigaret komen er namelijk geen schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide vrij. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een E-liquid zonder nicotine te gebruiken.

Ook als je wilt stoppen met roken worden elekrische sigaretten geadviseerd. Zo'n e sigaret vul je met e-liquids. In ons assortiment vind je onder andere de XEO liquid. Er zijn 3 soorten: De nicotine-vrije liquid, liquid met 9 mg/ml nicotine en liquids met 18 mg/ml nicotine. Als je wilt stoppen met roken kun je het nicotinegehalte langzaam afbouwen. Je zult merken dat het uiteindelijk makkelijker wordt om de laatste knoop door te hakken om volledig met roken te stoppen.

In onze collectie vind je elektrische sigaretten van Ego Ecoliquid. We verkopen ze compleet als startersset met tasje en oplader. Wel moet je er nog liquids bij kopen. De oplaadbare sigaret werkt heel eenvoudig. Nadat je hem hebt opgeladen en de vapestick hebt gevuld met e-liquids of cartomizers, kun je beginnnen met roken. Binnenin de e-smoker wordt een vloeistof verdampt. Deze damp wordt vervolgens door jou geïnhaleerd.

x