Waterpijp to go!


Ga je picknicken? Een dagje naar het strand? Een feestje? Een shisha kun je gemakkelijk meenemen! Je kunt het overal roken, zolang je alles wat je nodig hebt maar bij je hebt. In dit blog vertellen we je wat je nodig hebt wanneer je een waterpijp buiten de deur gaat roken.

1. De waterpijp zelf natuurlijk, een kleine waterpijp is het makkelijkst te vervoeren, echter kan elke waterpijp meegenomen worden. Ga je met de auto, dan kan een grote waterpijp ook prima meegenomen worden.

2. Water! Want zonder water, kun je geen waterpijp roken. Dit wordt al gauw vergeten, want thuis haal je het water simpel uit de kraan, maar als je gaat picknicken heb je vaak geen kraan in de buurt. Vergeet dus niet om enkele flesjes water mee te nemen.

3. Tabak en kooltjes. Je kunt de gewenste tabak meenemen, houd er rekening mee dat je voldoende waterpijptabak meeneemt zodat je kunt genieten van meerdere rooksessies! Ook is het verstandig om meerdere kooltjes mee te nemen zodat je zeker voldoende hebt.

4. Aluminiumfolie. Om het tabak in de tabakskom af te dekken heb je aluminiumfolie nodig. Het moet groot genoeg zijn zodat het de hele tabakskom kan afdekken. Als je van plan bent meerdere malen te gaan roken, neem dan voldoende aluminiumfolie mee.

5. Een kolentang inclusief prikker. Niet alle kolentangen beschikken over een prikker. Mocht de kolentang niet over een prikker beschikken, neem dan een prikkertje mee, zoals bijvoorbeeld een tandenstoker of een satéprikker.

6. Een aansteker. Want zonder aansteker gaat het natuurlijk niet lukken.

Nu heb je alles om buiten de deur te kunnen genieten van een heerlijke waterpijp rooksessie!

Heb je geen ruimte om een waterpijp mee te nemen? Dan is een shisha pen misschien een leuke oplossing, deze zijn een stuk kleiner dan een waterpijp en je hebt er niets voor nodig om het te kunnen roken. De shishapennen zijn in veel smaken verkrijgbaar.