Wat is een shisha pen?Een shisha pen is zoals de naam het al zegt een pen waarmee je kunt roken. Je hijst aan de pen en er ontstaat rook met een smaak. Het roken van een shishapen is niet schadelijk. Het is een ideale manier voor mensen die willen stoppen met roken. Een shishapen is ook nog eens veel goedkoper dan een pakje sigaretten.

Shishapennen zijn verkrijgbaar in diverse smaken. In onze webshop vind je maar liefst 30 verschillende smaken. Houd je van tropische vruchten, dan zijn de smaken ananas, passievrucht, mango, papaya en kokos wellicht wat voor jou. Houd je niet van fruit, dan hebben we ook smaken zoals melk, sigaret smaak, whisky, energy drank, cola, mint, koffie, cocktail, champagne en vanille.

De shishapennen bevatten geen tabak, nicotine of teer waardoor ze niet schadelijk zijn voor de gezondheid. Bij het roken van een shishapen wordt er een aromatische vloeistof verdampt die zorgen voor de lekkere smaak in de rook. Ook komt er een heerlijke geur van de rook af. Het uiteinde van de shisha pen bevat een ledlampje die gaat branden wanneer je er aan hijst. Shishapennen zijn momenteel erg populair, vooral jongeren en mensen die willen stoppen met roken zijn erg gecharmeerd van de pennen. Ook verschillende bekendheden zijn al gespot met een shishapen! Je kunt de shishapen overal mee naar toe nemen en je hebt er geen aansteker voor nodig.

Een shishapen is erg voordelig, je shopt ze namelijk voor slechts € 4,95 per stuk in onze webshop! Bestel je op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd!